Reglime 6 gün var silik çizgi

Bsrtrn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
9
1
1
27
Reglime 6 gün var silik çizgi çıktı sizce hamile miyim yardımcı olursanız sevinirim ikinci resimde gün gün yapılan gebelik testleri en sondaki 6 gün kala yapılan test

Eklentiler

• IMG_20221207_135950.webp
    IMG_20221207_135950.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 540
  • IMG_20221207_052158.webp
    IMG_20221207_052158.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 491
Yumurtlama gününüz neydi
Yani bi testle veya akıntıyla kesinleştirdiğiniz bir gün var mı

Testlere bakılarak giderek artma gözüküyor. Kanda çıkacağını düşünüyorum. Acilde bı kan verin.

Yumurtlamam 11 gün önceydi 8 aydir deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim
Yumurtlamanız 11 gün önceyse adetinize 6 gün kalmaz. 3 gün kalmış olur.
Çünkü yumurtlama üzerinden 14 gün geçince döllenme olmazsa regl olunur.
Bu durumda sizin 3 gün kalmış ve testlerin pozitif olma ihtimali yüksek 🙏🏼 Siz en iyisi yarın sabah uyanınca ilk idrarınızla yeniden yapın ve 5 dakikada çıkan sonucu dikkate alın inşaAllah vardır bebiş♥️

Bu durumda sizin 3 gün kalmış ve testlerin pozitif olma ihtimali yüksek 🙏🏼 Siz en iyisi yarın sabah uyanınca ilk idrarınızla yeniden yapın ve 5 dakikada çıkan sonucu dikkate alın inşaAllah vardır bebiş♥️
Amin inşallah 🤲❤️

şey o luteal faz dedıklerı herkeste 14 gun degıl oyle bı genelleme var sadece. benım 15gun arkadasımın 11 burda da okumustum 11 12 :)) 15 ten fazla duymadım ama :))

Kan testi vermelisiniz benimde reglime 6 gün varken birazcık daha belirgindi aynı gün içinde hemen gitmiştim kan vermeye🤭 hayırlısıyla hamilesinizdir inşallah🤲🏻

şey o luteal faz dedıklerı herkeste 14 gun degıl oyle bı genelleme var sadece. benım 15gun arkadasımın 11 burda da okumustum 11 12 :)) 15 ten fazla duymadım ama :))
Hmm tamam bütün doktor siteleri yanlış öğretmiş bize o zaman :))))) bakkaldan almışlarsa demek tıp diplomasını🫠

bunun nesını sacma sapan bı alınganlıkla cevplıyosun anlamadım..? ugrasamıycam :))
Alınganlıkla cevaplamadım. 🙏🏼 Şimdi bunu okuyan herkes regle 6-7 gün kala test yapıp gebelik varsa bile negatifi görüp üzülecekler. Arkadaşımızın da yumurtlaması üzerinden 11 gün geçmiş testte çıkması çok doğal. Fakat adete 6 gün kalmamış oluyor. Adetin stresten veya o anki hormondan geç ya da erken gelebilir. Benim de bazen 12 bazen 13. Günde gelir yumurtlamadan sonra reglim. Ama testlerin doğruluk payı açısından her zaman yumurtlamadan 14 gün sonra yani beklenen adet tarihinde test yapılması tavsiye edilir. Adetime 10 gün kala öğrendim diye bile yazanlar var. Sizce bu mümkün mü. Geçen ayki adetine göre 10 gün kalmış olabilir evet ama demek ki bu ay erken yumurtlamışsın döngün de birkaç gün erkene kaymış demek ki.
Gerçekten alınganlık yapmadım. Sadece kendim de ilk zamanlar 7 gün kala test yaptığım için buradan okuyarak koşa koşa test alarak negatifi gördüğüm için (gerçi 1 senedir görüyorum da 😁) ortadaki bilgi kirliliğini önlemeye çalışıyorum. 14ten kısa olması mümkün ama 14ten fazla olması çok yaygın bir durum değil.

Eklentiler

• 29AFACEF-E978-4346-A6F4-8D05B2577823.webp
    29AFACEF-E978-4346-A6F4-8D05B2577823.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 369
Değişebiliyor ya benim regl döngüm hemen hemen 30-32 günü buluyor. Genelde ay başında regl oluyorsam 1 hafta sonra yumurtlamam başlıyo bir sonraki ay başında anca regl oluyorum 16 17 günü bulabiliyor benim yumurtlama sonrası reglim. Cidden kişiden kişiye çok değişen bir durum ya

Alınganlıkla cevaplamadım. 🙏🏼 Şimdi bunu okuyan herkes regle 6-7 gün kala test yapıp gebelik varsa bile negatifi görüp üzülecekler. Arkadaşımızın da yumurtlaması üzerinden 11 gün geçmiş testte çıkması çok doğal. Fakat adete 6 gün kalmamış oluyor. Adetin stresten veya o anki hormondan geç ya da erken gelebilir. Benim de bazen 12 bazen 13. Günde gelir yumurtlamadan sonra reglim. Ama testlerin doğruluk payı açısından her zaman yumurtlamadan 14 gün sonra yani beklenen adet tarihinde test yapılması tavsiye edilir. Adetime 10 gün kala öğrendim diye bile yazanlar var. Sizce bu mümkün mü. Geçen ayki adetine göre 10 gün kalmış olabilir evet ama demek ki bu ay erken yumurtlamışsın döngün de birkaç gün erkene kaymış demek ki.
Gerçekten alınganlık yapmadım. Sadece kendim de ilk zamanlar 7 gün kala test yaptığım için buradan okuyarak koşa koşa test alarak negatifi gördüğüm için (gerçi 1 senedir görüyorum da 😁) ortadaki bilgi kirliliğini önlemeye çalışıyorum. 14ten kısa olması mümkün ama 14ten fazla olması çok yaygın bir durum değil.
Aksini idda etmedim? herkeste 14 degıl vurgusu yaptım 14 gun gecınce adet olması gerekıyormus yazdıgın için. 1 cumleden nerelere gelmıs konu. Ya simdi biri cıkıp erken yumurtlama oldu dıye 10 gun var yazdı dıye benı nıye yanlıs yazıyomusum konumuna cekıyosun :) o hata yapmıs onun konusunun altında donsun bu muhabbet 16 gun luteal fazı olan biri adetıne 5 gun kala ogrenıyo olabılır 14 gun olan da 3 gun kala aynınsure gecmıs dollenmeden sonra. adete kalalarla degerlendırmedım hıc bı zaman ben bisey mi demişim adete kala lı mı konusmusum?? Niye acıkladın ki bu kadar? Dollenmeden sonra 6 10 gun arası yerlesır mı yerlesır bu kadar. Faz ister 11 sursun ıster 15 Yumurtlamadan 10 11 gun gecmeden test yapılmaz. Mantıklı olan 14tür. Bu yani ben de okuyorum o siteleri beynım elverdıgınce:)) hep bunu savundum. Kımse de benım yazdıgımdan yanlıs anlayıp erken test yapmaya calısmadı. Sana kadar. Dr sıtelerı yok bakkaldan alınan dıplomalar falan..o kadar uzun cvp yazdıgından acıklama yapma geregı duydum gormemısım cvabını

Back
X