Reglime 6gun kala test yaptim..

mi-nick

Sana emanetiz Allah'ım.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
5.091
4.981
373
merhabalarrr bu forumda belki de en sevdigim sey test cibiklarina bakmak ve yorum yapmak ilk bebegime hamileyken burdaydim simdi ikinciyi istiyorum ve bu ay heyecanla gunumu beklerken dayanamadim ve dun yani reglime 6gun kala test yaptim dedigim gibi dun yaptim ve bugun itibariyle hala 5gun var oglumda da evdeki testle 5-6gun erken ogrenmistim suan icin belirtilerim yumurtlama gununden beri suren bel agrim ve bi kac gundur agriyan goguslerim bi de hep yorgun hissediyorum hic bisey yapasim yok test cubugunu yukluyorum lutfen sizde bakarken goruntuyu zoomlayin :KK45: uzun oldu hakkinizi helal edin.

Yuklenmemis kusuruma bakmayin:oops: simdi oldu galiba

Eklentiler

• Snapseed.webp
    Snapseed.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 144
Bana buharlasma cizgisi gibi geldi canim ya yarın sabah ilk idrarla tekrar dene bakalkm inşallah vardır bebiş

Yuklenmemis kusuruma bakmayin:oops: simdi oldu galiba

Sanki hayalet bi çizgi var gibi. Ben 4 gün kala yaptığımda böyle çıkmıştı. Gözlerimi belerterek bakıp ışığın yönünü de iyi ayarlayabilirsem çizgiyi görebiliyordum :KK70:. Üç gün kala yaptığımda baya netleşmişti çizgi. Sen de yarın bi test daha yap istersen. Varsa kesin çıkar. İnşallah vardır ;)

Sanki hayalet bi çizgi var gibi. Ben 4 gün kala yaptığımda böyle çıkmıştı. Gözlerimi belerterek bakıp ışığın yönünü de iyi ayarlayabilirsem çizgiyi görebiliyordum :KK70:. Üç gün kala yaptığımda baya netleşmişti çizgi. Sen de yarın bi test daha yap istersen. Varsa kesin çıkar. İnşallah vardır :KK66:
İnsallah canim ben oglumda da erkenden yapmistim ve bu sekilde cikmisti o yuzden yine erkenden heyecanlandim bi iki gune testi takrarlayacagim insallah belirginlesir :KK54:

Predictorle dene bide diyecegim ama ona verecegin parayla kan testi yaptirsan daha kesin bilgi olur icin rahatlar hemde :KK49:
Cnm çlşyrm iş yernde yapmm zor oluyr yogn çlşyrm ondn dyrm akşm kan veririm zatn intrntte ckar ögrenrm dyrm cnm idrr yanltcı oluyr bir arkdşmn cktı bildgn koyu kız hamle cktı idrr pek gvnlr degl ya bence

Cnm çlşyrm iş yernde yapmm zor oluyr yogn çlşyrm ondn dyrm akşm kan veririm zatn intrntte ckar ögrenrm dyrm cnm idrr yanltcı oluyr bir arkdşmn cktı bildgn koyu kız hamle cktı idrr pek gvnlr degl ya bence
Cogu zaman yaniltici oluyor canim haklisin bende tekrar evde bi test yapip ona gore kan vericem kan olayi beni tutuyor korkuyorum biraz o yuzden az da olsa emin olup o zaman kan vereyim kesinlessin diyorum hakkimizda hayirlisi bakalim :KK51:

Be
Cogu zaman yaniltici oluyor canim haklisin bende tekrar evde bi test yapip ona gore kan vericem kan olayi beni tutuyor korkuyorum biraz o yuzden az da olsa emin olup o zaman kan vereyim kesinlessin diyorum hakkimizda hayirlisi bakalim :KK51:
bencede cnm tekrr yap ckarsa cnm kan ver kız yaptı resmen ikisndede cktı sonra adet oldu yıkıldı inş biz olmayz cnm ya:)

Back
X