Yuklenmemis kusuruma bakmayinsimdi oldu galiba
Hayrlı olsn cnm erken ögrenmşssn baya ya adetme ben iki gün kala yaptm ckmadı yarn tekrrdan yapcm cnmYuklenmemis kusuruma bakmayinsimdi oldu galiba
İnsallah canim tekrarliycam bi kac gun sonraBana buharlasma cizgisi gibi geldi canim ya yarın sabah ilk idrarla tekrar dene bakalkm inşallah vardır bebiş
İnsallah bebegin seninledir canim bende tekrarlicam bi kac gun sonraHayrlı olsn cnm erken ögrenmşssn baya ya adetme ben iki gün kala yaptm ckmadı yarn tekrrdan yapcm cnm
İnsallah canim ben oglumda da erkenden yapmistim ve bu sekilde cikmisti o yuzden yine erkenden heyecanlandim bi iki gune testi takrarlayacagim insallah belirginlesirSanki hayalet bi çizgi var gibi. Ben 4 gün kala yaptığımda böyle çıkmıştı. Gözlerimi belerterek bakıp ışığın yönünü de iyi ayarlayabilirsem çizgiyi görebiliyordum. Üç gün kala yaptığımda baya netleşmişti çizgi. Sen de yarın bi test daha yap istersen. Varsa kesin çıkar. İnşallah vardır
Cnm bende şanszlk var bir türlü idrrda ckmyr en iyisi yarn kan testi yapiym ya içimde rahatlarİnsallah bebegin seninledir canim bende tekrarlicam bi kac gun sonra
Predictorle dene bide diyecegim ama ona verecegin parayla kan testi yaptirsan daha kesin bilgi olur icin rahatlar hemdeCnm bende şanszlk var bir türlü idrrda ckmyr en iyisi yarn kan testi yapiym ya içimde rahatlar
Cnm çlşyrm iş yernde yapmm zor oluyr yogn çlşyrm ondn dyrm akşm kan veririm zatn intrntte ckar ögrenrm dyrm cnm idrr yanltcı oluyr bir arkdşmn cktı bildgn koyu kız hamle cktı idrr pek gvnlr degl ya bencePredictorle dene bide diyecegim ama ona verecegin parayla kan testi yaptirsan daha kesin bilgi olur icin rahatlar hemde
Cogu zaman yaniltici oluyor canim haklisin bende tekrar evde bi test yapip ona gore kan vericem kan olayi beni tutuyor korkuyorum biraz o yuzden az da olsa emin olup o zaman kan vereyim kesinlessin diyorum hakkimizda hayirlisi bakalimCnm çlşyrm iş yernde yapmm zor oluyr yogn çlşyrm ondn dyrm akşm kan veririm zatn intrntte ckar ögrenrm dyrm cnm idrr yanltcı oluyr bir arkdşmn cktı bildgn koyu kız hamle cktı idrr pek gvnlr degl ya bence
bencede cnm tekrr yap ckarsa cnm kan ver kız yaptı resmen ikisndede cktı sonra adet oldu yıkıldı inş biz olmayz cnm ya:)Cogu zaman yaniltici oluyor canim haklisin bende tekrar evde bi test yapip ona gore kan vericem kan olayi beni tutuyor korkuyorum biraz o yuzden az da olsa emin olup o zaman kan vereyim kesinlessin diyorum hakkimizda hayirlisi bakalim
Insallah canim insallahhhBe
bencede cnm tekrr yap ckarsa cnm kan ver kız yaptı resmen ikisndede cktı sonra adet oldu yıkıldı inş biz olmayz cnm ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?