Reglime 7 gün var beta hcg 5 in altında çıktı daha sonra artar mı?

Elifland

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
127
61
98
30
Merhaba bugün regl me 1 hafta kala beta hcg testi yaptırdım, sonuç <5 negatif yazmışlar, regl tarihim yaklaştıkça değer artabilir mi??

Sanmıyorum canım döllenme olsaydı 5in üzerinde çıkardı mutlaka. Çünkü ben reglime 2 3 gün kala idrarla öğrendim. Kanda muhakkak çıkar olsa.
Ama tabi geç döllenme olabilir reglin gecikince idrar testi yap.

Canım Bi hafta var diyorsun daha çok var ve 5 düşük bi değer değil artma olasılığı çok yüksek. Normalde negatif 0-1-2 gibi çıkıyor. Çok erken yapmışsın testi adetini bekle

İlk kızımı adet günümde 11 gibi az bi değerle öğrendim her kadının döllenme zamanı bir değil. Umudunu kaybetme. 2. Gebeliğimi 5 gün kala idrarda öğrendim. İlk gebeliğimde kanda 11 çıktığı gün idrar negatifti. Kızım 2 yaşında çok şükür

Testi çok erken yaptırmışsınız. Regle bir hafta varsa tahminen yumurtlama döneminiz yeni geçmiş demektir. Biraz bekleyin, regl gecikirse testi tekrarlayın derim.

Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için, birazdaha ümidimi kaybetmicem :)) bu arada bende Rizeliyim:)

Ya bide şunu merak ediyorum sonuçta <5.0 negatif yazıyo acaba 5in altı anlamında mı yoksa değer 5 mi, 1 ay önce nagetif çıktığında <0,1 negetif filan yazıyodu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…