Gebeliğe Hazırlık Reglime 7 gün varken normal genelik testi yaptım bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

portakalkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
608
231
33
Kızlar selam reglime 7 gün var bi kaç belirti yaşıyorum test yaptım ama 10 dakikadan sonra cıktı 20 30 dk sonra falan böyle oldu su tuttum geçmedi fotoğrafım netliğini arttırdım sizce bu kurumamıdır ? Bu arada erken gebelik testi değil bu

Eklentiler

• E599CBF1-9B6C-4FC3-8E31-B1FB5307F3FC.webp
    E599CBF1-9B6C-4FC3-8E31-B1FB5307F3FC.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 150
Kızlar selam reglime 7 gün var bi kaç belirti yaşıyorum test yaptım ama 10 dakikadan sonra cıktı 20 30 dk sonra falan böyle oldu su tuttum geçmedi fotoğrafım netliğini arttırdım sizce bu kurumamıdır ? Bu arada erken gebelik testi değil bu
Supheleniyorsan kan ver canım. Kanda çıkar hemen. Istersende testi 2 gün sonra tekrarla.

Ne gibi belirtiler yaşadınız benim de 7 gün var da

Ne gibi belirtiler yaşadınız benim de 7 gün var da
Kasık ağrısı, cok fazla göğüs ağrısı göğüslerime dokumamıyorum , bel ağrısı 2 gün önce daha fazlaydı bel ağrım şimdi biraz azaldı bu sefer kasık ağrım arttı bide akıntım var canım. Erken gebelik testi bulamadım normal kaset test yapıyorum geç çıkıyor bu çizgi kurumamııı yoksa bebiş mi bilmiyorummm

Kasık ağrısı, cok fazla göğüs ağrısı göğüslerime dokumamıyorum , bel ağrısı 2 gün önce daha fazlaydı bel ağrım şimdi biraz azaldı bu sefer kasık ağrım arttı bide akıntım var canım. Erken gebelik testi bulamadım normal kaset test yapıyorum geç çıkıyor bu çizgi kurumamııı yoksa bebiş mi bilmiyorummm
Aiyy inşallah vardır hayırlısı ile

Bende şüpheleniyorm bilmiyorm ama reglime daha 2 hafta var ve karın ağrısı ara ara kasık ağrısı arada bi bel ağrısı göğüslerim çok hassaslaştı ve arada sağ göğsüme ağrı vuruyo hafif akıntım var böyle gidiyo yani bilmiyorm ki var mı yok mu. Bi de genleşme isteği geliyo sürekli vücudumu genleşmek istiyorum

Bende şüpheleniyorm bilmiyorm ama reglime daha 2 hafta var ve karın ağrısı ara ara kasık ağrısı arada bi bel ağrısı göğüslerim çok hassaslaştı ve arada sağ göğsüme ağrı vuruyo hafif akıntım var böyle gidiyo yani bilmiyorm ki var mı yok mu. Bi de genleşme isteği geliyo sürekli vücudumu genleşmek istiyorum
Yumurtlamanız ne zamandı

5 dk içinde çıkmadiysa, hamile değilsiniz. Kuruma çizgisi oluyor o, zaten üstlerinde de yazıyor 5dk dan sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diye. Çok erken yapmışsınız testi. Adetiniz geçmesini bekleyin.

Yumurtlama gününden kesin eminmisiniz yani doktorla yumurta takibi yada lh testiyle şu gün yumurtaladim ve üzerinden 7 gün geçince bu test cikdi diyorsaniz mümkün değil çıkması.ama günü normal düzeninize göre soyluyorsaniz günden emin degilseniz ve erken yumurtlamaniz olduysa bu ay o başka.yinede sonradan çıkan çizgi benim yüzümü hiç güldürmedi umitte etmedim açıkçası 2 üç kere cikdiktan sonra.bazi testlerde böyle oluyor.ben yumurtlama gününden emindim pik gördükten 11 gün sonra testim negatifdi ufacık bir çizgi dahi yokdu.15.gun kanda pozitif görünce yapdim ancak o zaman çizgi gördüm teste.varsa bile daha çok erken testte çıkması için.

Back
X