- 11 Mart 2021
- 518
- 165
- 33
- 33
- Konu Sahibi portakalkek
Pardon ya yanlış yazmışım 25 kasımda regl olmuştum 8 aralık yumurtlama günü gösteriyodu öncesi ve sonrasıda dahil 2 şer gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon ya yanlış yazmışım 25 kasımda regl olmuştum 8 aralık yumurtlama günü gösteriyodu öncesi ve sonrasıda dahil 2 şer gün
Pardon ya yanlış yazmışım 25 kasımda regl olmuştum 8 aralık yumurtlama günü gösteriyodu öncesi ve sonrasıda dahil 2 şer günKasım sanırım
Pardon ya yanlış yazmışım 25 kasımda regl olmuştum 8 aralık yumurtlama günü gösteriyodu öncesi ve sonrasıda dahil
25Kasim regl , 8 Aralik yumurtlama period 28gun demissin .Beklenen adet 22 Aralik olur.8inde yumurtlama olduysa bile daha 2gun olmus.Dòllenmesi icinde zamana ihtiyaci var.Yumurtlamadan ennnnn az 12 gun sonra test yapabilirsin bence.Yani suan hamile degilsin , henuz belirtinde olamaz diye dusunuyorum.Pardon ya yanlış yazmışım 25 kasımda regl olmuştum 8 aralık yumurtlama günü gösteriyodu öncesi ve sonrasıda dahil 2 şer gün
Allah Allah bu yaşadıklarım ne olabilir acaba peki aşırı merak ettim ya cunku ben öle normal hayatımda da karın kasık ağrısı bel ağrısı tarzı şeyler yaşamazdım blmiyorum ki25Kasim regl , 8 Aralik yumurtlama period 28gun demissin .Beklenen adet 22 Aralik olur.8inde yumurtlama olduysa bile daha 2gun olmus.Dòllenmesi icinde zamana ihtiyaci var.Yumurtlamadan ennnnn az 12 gun sonra test yapabilirsin bence.Yani suan hamile degilsin , henuz belirtinde olamaz diye dusunuyorum.
Korunmayi yeni biraktiysan olabilir, yumurtlamayi telefondan uygulamadan baktiysan 8i degil de bugunlerde yumurtluyo olabilirsin, usutmus olabirsin.Ilk aklima gelenler.Allah Allah bu yaşadıklarım ne olabilir acaba peki aşırı merak ettim ya cunku ben öle normal hayatımda da karın kasık ağrısı bel ağrısı tarzı şeyler yaşamazdım blmiyorum ki
14 aralıksa henüz yumurtlamamıssınız. Yumurtlama gününüz yaklasıyor ondan olabilir. Ben sık wc ye geceleri cıktım bi kaç gü önce sonra düzeldi cıkmıyorum cok fazla artık14 aralık gibi o civardaydı sanırm tam net takipte edemedim yeni gebelik düşünen biriyim. Wc sık çıkıyo musunz siz?
Erken gebelik testi alip yapsan? Testin canina okumussun bisey soylrmek imkansizKızlar selam reglime 7 gün var bi kaç belirti yaşıyorum test yaptım ama 10 dakikadan sonra cıktı 20 30 dk sonra falan böyle oldu su tuttum geçmedi fotoğrafım netliğini arttırdım sizce bu kurumamıdır ? Bu arada erken gebelik testi değil bu
Bulamadığım için alamadım. Netten sipariş vereim yarın gelebilir. Canınada okumadım netlemek için fotonun rengini HdR yaptım tatlımErken gebelik testi alip yapsan? Testin canina okumussun bisey soylrmek imkansiz
Ben 12.gün yumurtladım. Bakalım canım nasipYumurtlama gününden kesin eminmisiniz yani doktorla yumurta takibi yada lh testiyle şu gün yumurtaladim ve üzerinden 7 gün geçince bu test cikdi diyorsaniz mümkün değil çıkması.ama günü normal düzeninize göre soyluyorsaniz günden emin degilseniz ve erken yumurtlamaniz olduysa bu ay o başka.yinede sonradan çıkan çizgi benim yüzümü hiç güldürmedi umitte etmedim açıkçası 2 üç kere cikdiktan sonra.bazi testlerde böyle oluyor.ben yumurtlama gününden emindim pik gördükten 11 gün sonra testim negatifdi ufacık bir çizgi dahi yokdu.15.gun kanda pozitif görünce yapdim ancak o zaman çizgi gördüm teste.varsa bile daha çok erken testte çıkması için.
Yumurtalamanizin üzerinden en az 12 gün geçince test yapın.o bile net bilgi vermeyebilir.hakkinizda hayırlısı olsun.Ben 12.gün yumurtladım. Bakalım canım nasip
Yok 8 aralık gösteriyo yumurtlama gününü14 aralıksa henüz yumurtlamamıssınız. Yumurtlama gününüz yaklasıyor ondan olabilir. Ben sık wc ye geceleri cıktım bi kaç gü önce sonra düzeldi cıkmıyorum cok fazla artık
Evet korunmayı yeni bıraktım doğru. Ama sırf meraktan yinede bi erken gebelik testi alıcam bugün bakalım ne çıkcakKorunmayi yeni biraktiysan olabilir, yumurtlamayi telefondan uygulamadan baktiysan 8i degil de bugunlerde yumurtluyo olabilirsin, usutmus olabirsin.Ilk aklima gelenler.
Göğüslerimdeki acı peki? Dokunsan bile acıyoKorunmayi yeni biraktiysan olabilir, yumurtlamayi telefondan uygulamadan baktiysan 8i degil de bugunlerde yumurtluyo olabilirsin, usutmus olabirsin.Ilk aklima gelenler.