Gebeliğe Hazırlık Reglin 3.günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

civcivsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
1.362
1.232
83
27
Kızlar ben kürtaj olmak zorunda kalmıştım bebeğimin kalbi durduğu için bilenler vardır sağlık ocağında adetin 3.günü test yapılıyormuş ne olduğunu biliyor musunuz?
Neden olmuş belki kan testinde anlaşılır dediler ama kürtaj olduğumda doktorum genetik teste izin vermemişti ilk olduğu için şimdi korkuyorum tekrar gebe kalıp aynısı yaşanırsa diye

Oncelikle gecmis olsun cok uzgunum sizin adiniza. Adetin 3 gunu hormon testi yapiliyor. Oradaki degerlerde bi sorun varsa tedavi ediliyor. Ben haziran ayinda kadin doguma gitmistim. Sene sonu gebelik planliyorum bi sorun varsa simdiden tedavi olayim diye. Mesela ben de tsh ve prolaktin yuksek cikmisti. Tsh icin ilac verdi. Tsh dusunce prolaktin de dustu. Ve doktorum dedi hamile kaldiginizda tsh icin kullandiginiz ilacin dozunu artirabiliriz cunku tsh yuksekligi düşüğe sebep olabiliyor. Sanirim sizin bahsettiginiz 3.gun test hormon testidir. Ben de gebe kaldigimdan beri 2 haftada bir tsh duzeyini kontrol ettiriyorum yukselirse ilacin dozunu yukselteyim diye ama simdilik sıkıntı yok.

Teşekkürler ediyorum canım iyi ki yazdın bilmiyordum çünkü keşke ben de gitseydim en iyisini yapmışsın sağlıkla kucağına alırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…