Reglin düzenli olması ovulasyonun olduğunun kanıtı mıdır?

chagiless

Kuzusu artık yanında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
7.034
7.590
398
Selam kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim affola çok sorum var 8 aylık evliyiz hiç korunmadık bir türlü bebek sahibi olamayınca doktora çıktım kiloluyum diye çekindim ama herşey yolunda dedi reglin gününü geçtim saati belli o derece. Bnde skntı olmayınca eşim doktora çıktı sperm sayısı dışında diğerleri neredeyse mükemmel varikosel ameliyatı olması laZım ddi 2 hafta önce oldu ilk sorun ne kadar sürede sayı artar? Reglin düzenli olması yumurtlama olduğunu ispatlar mı? Doktora sormayı unutmuşum ama genelde o dönemler akıntım oluyor. Tekrar doktora çıkmalı mıyım? Yoksa sorun gerçekten sperm sayısının azlığı mıydı sizce?

3 ayda sperm sayısı yükselmeye başlıyor sanırım. Düzenli adet görmek de çoğu zaman yumurtlama olduğu anlamına geliyor. Burdaki Bülent beye sormuştum bu soruyu ben de. Kaç kilosunuz bu arada?

Selam kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim affola çok sorum var 8 aylık evliyiz hiç korunmadık bir türlü bebek sahibi olamayınca doktora çıktım kiloluyum diye çekindim ama herşey yolunda dedi reglin gününü geçtim saati belli o derece. Bnde skntı olmayınca eşim doktora çıktı sperm sayısı dışında diğerleri neredeyse mükemmel varikosel ameliyatı olması laZım ddi 2 hafta önce oldu ilk sorun ne kadar sürede sayı artar? Reglin düzenli olması yumurtlama olduğunu ispatlar mı? Doktora sormayı unutmuşum ama genelde o dönemler akıntım oluyor. Tekrar doktora çıkmalı mıyım? Yoksa sorun gerçekten sperm sayısının azlığı mıydı sizce?
Ben düzenli adet Olurum 25- 26 günde fakat bir kez yumurta takibi yaptırdım yumurta çok büyümemişti yumurta tembelliği çıktı eşimin spermi de sayı olarak düşük aşılama yapalım dedi doktor hiç tedavi uygulamadan normal mi bu ?

3 ayda sperm sayısı yükselmeye başlıyor sanırım. Düzenli adet görmek de çoğu zaman yumurtlama olduğu anlamına geliyor. Burdaki Bülent beye sormuştum bu soruyu ben de. Kaç kilosunuz bu arada?
Duzenli adet goruyorum ama yumurta tembelligi var. Gelismiyor büyümüyor. Ovu testlerinde lh artisi yok. Yani duzenli adet maalesef esittir yumurtlama degil.

Duzenli adet goruyorum ama yumurta tembelligi var. Gelismiyor büyümüyor. Ovu testlerinde lh artisi yok. Yani duzenli adet maalesef esittir yumurtlama degil.
Çoğu zaman dedim zaten. Bülent bey söyledi daha doğrusu. Nadir olarak yumurtlama olmayabiliyor

76 kiloyum canım evlendikten sonra baya aldım bize de doktor 3 ay sonra gelin dedi ama bazı yerlerde okudum bi kaç haftaya sayı artmaya başlıyomuş çok stres yapıyorum okuyunca bazende sperm sayısını düşürüyomuş inş iyi sonuç alrz bzde

Hadi ya doktor düzenli deyince bişey demedi o zmn bna tekrar mı gitsem napsam iyice bi baksınlar tembellik niye oluyo acaba :110:

Çoğu zaman dedim zaten. Bülent bey söyledi daha doğrusu. Nadir olarak yumurtlama olmayabiliyor
Benim bildiğim yumurtlamanın olgunlaşması çatlaması regl dönemini belirliyo senelerdir hiç şaşmaz günü saatini biliyorum artık sıkıntı yok dyodum dert olck içime diğer doktorumda çok iyi alanında ama bşka doktora bi dha çıkym bn en iyisi

benimde eşimde verikosal çıktı tek taraflı ama ameliyat demedi şimdilik zaten çok yerde okudum o da yaramiyormus çoğu zaman :KK43: aşılama felan yaptirirsiniz olmazsa

benimde eşimde verikosal çıktı tek taraflı ama ameliyat demedi şimdilik zaten çok yerde okudum o da yaramiyormus çoğu zaman :KK43: aşılama felan yaptirirsiniz olmazsa
1 sene geçmesi gerekiyomuş fazla umursamıyolar bizimde tek taraflıydı hareketliliği fazla bile çıktı ama sperm sayısı düşük ondn olur ztn dedi baya da varmış yani doktorumzda doçent olunca hmn yaptrdk bklm bide arttıtıcı ilaçta verdi 3 ay sonra testte görcz bi dha bklm sonucu iyi mi olmş kötü mü

Back
X