Reglin her zamankinden ağrısız ve hafif geçmesi

sevinc005

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
67
14
18
23
Merhaba, erkek arkadasımla düzenli iliskimiz var, prezervatif + geri cekilme seklinde korunuyoruz. Bu ay adet olmadan 1 hafta önce mide bulantılarım başladı ve dün tam gününde adet oldum. Fakat psikolojik midir bilmiyorum ama sanki kanamanın yoğunluğu az gibi geliyor ve karın ağrım normalde çok fazla olmasına rağmen bu sefer o kadar da ağrımıyor. Sizce hamilelik olabilir mi? Zevk suyunun bulaşmasından falan bir şey olmuş olabilir mi lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba, erkek arkadasımla düzenli iliskimiz var, prezervatif + geri cekilme seklinde korunuyoruz. Bu ay adet olmadan 1 hafta önce mide bulantılarım başladı ve dün tam gününde adet oldum. Fakat psikolojik midir bilmiyorum ama sanki kanamanın yoğunluğu az gibi geliyor ve karın ağrım normalde çok fazla olmasına rağmen bu sefer o kadar da ağrımıyor. Sizce hamilelik olabilir mi? Zevk suyunun bulaşmasından falan bir şey olmuş olabilir mi lütfen yardımcı olur musunuz?
Zevk suyundan sperm geçmesi için iki ilişki arasında Kısa süre olması lazım birkaç dakika gibi. Aksi halde düşük ihtimal. Gerçi zevk suyundan hamile kalmak her şekilde düşük ihtimal. Regl olmuşsunuzdur kafanıza takmayın.

Bebek olsa kanama olmaz (adet olmaz)
Hep yazıyorum yazmaya da devam edeceğim altından kalkamayacağımız, sonuçlarına katlanamayacağınız işler yapmayın.

Back
X