Reglisi geçikip testi negatif çıkan ve sonra hamile olana varmı?

gzsonsuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
36
11
3
29
Merhaba arkadaşlar reglm gçeikti 6 ,7 gün. Ama idral testleri negatif çıkıyor. Cuma günü normal doktora gittim kanıma bakması için prolaktık hormonu 30 çıkmış. Göğüslerime hahif yumsak ama acıyor damarlar var alt karında hafif batmalar akıntım halsizlik mide yanması anlıyamadım çok üzüldüm ilke defa basıma geliyor adetim 1 2 gün tamam atar ama 6 7 gün hiç olmadıydı. Yardım edine beni aynı durumu yaşayan varmı ( testere dişli Aslan pencesi içiyorım erkeklık hormon dusmus 409 380 1 ayda onun etkisi varmı adete geçikmesinde düşünmüyorum diyemiyorum ama. Yok dedi doktor ) yardım lütfen kızlar

O testte negatif varsa asla hamile çıkmıyorsunuz. Defalarca yaşadım

benim kan testi pozitif cikmisti yine de evde yaptigim test negatif çıkmıştı zamaninda. o yuzden evde yapilanlara hic guvenmem.

benim kan testi pozitif cikmisti yine de evde yaptigim test negatif çıkmıştı zamaninda. o yuzden evde yapilanlara hic guvenmem.
Kan testin yaptırdım yarın sonuç alıcam ama umudum yok ondanda Clear Blue Testi yaptim yanilma payi 0 diye bilirim

Prolaktinden ziyade beta hcg'ye baktırdınız mı kanda? O yoksa hamile değilsinizdir. Doktor bakıp yok dediyse yoktur zaten, stresten gecikiyorsunuzdur.
Canim burda Kadin doktoruna Gitmen lazim. Beta hcg icin 70 80 euro bahsetti ev doktorunda Kan aldirmis bulunmustum orda prolaktin Yükselmis eski kan sonuclarima göre oda adet düzensizligi adet olmama gibi etkileri varmis Ona dayanar. Söylmistim simdi beta hcg yaptiriyorum ondan da pek umudum yok. Ama Isde adet gelmemesin stress yapiyor.

Kan testinde varsa çıkar geç döllenme varsa idrar testinde çıkmaz gönlünü ferah tut inş.pozitif çıkar

Kan testin yaptırdım yarın sonuç alıcam ama umudum yok ondanda ☹ Clear Blue Testi yaptim yanilma payi 0 diye bilirim
allah gonlune gore versin. ben 5 yil onceden bahsediyorum. marka hic hatirlamiyorum. ancak kan verdim, bhcg yuksek cikti, ertesi gun evde test vardi, yapayim, saklayayim diye dusundum. yaptim, yine cikmamisti.

allah gonlune gore versin. ben 5 yil onceden bahsediyorum. marka hic hatirlamiyorum. ancak kan verdim, bhcg yuksek cikti, ertesi gun evde test vardi, yapayim, saklayayim diye dusundum. yaptim, yine cikmamisti.
Amin canım. Dogru diyorsun belli olmuyor ama benim prolaktin hormonum Yükselmiş o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…