Doktora da önlük emocisi koymuş abla yap sen sürprizini ben sustum.Mune
Kan testin yaptırdım yarın sonuç alıcam ama umudum yok ondandabenim kan testi pozitif cikmisti yine de evde yaptigim test negatif çıkmıştı zamaninda. o yuzden evde yapilanlara hic guvenmem.
Vallah kizlar onami takildiniz istemsiz olduDoktora da önlük emocisi koymuş abla yap sen sürprizini ben sustum.Mune
Biz burda herrrr şeye takılırız hazırlıklı ol.Vallah kizlar onami takildiniz istemsiz oldu
Canim burda Kadin doktoruna Gitmen lazim. Beta hcg icin 70 80 euro bahsetti ev doktorunda Kan aldirmis bulunmustum orda prolaktin Yükselmis eski kan sonuclarima göre oda adet düzensizligi adet olmama gibi etkileri varmis Ona dayanar. Söylmistim simdi beta hcg yaptiriyorum ondan da pek umudum yok. Ama Isde adet gelmemesin stress yapiyor.Prolaktinden ziyade beta hcg'ye baktırdınız mı kanda? O yoksa hamile değilsinizdir. Doktor bakıp yok dediyse yoktur zaten, stresten gecikiyorsunuzdur.
Süperr o zamanBiz burda herrrr şeye takılırız hazırlıklı ol.
allah gonlune gore versin. ben 5 yil onceden bahsediyorum. marka hic hatirlamiyorum. ancak kan verdim, bhcg yuksek cikti, ertesi gun evde test vardi, yapayim, saklayayim diye dusundum. yaptim, yine cikmamisti.Kan testin yaptırdım yarın sonuç alıcam ama umudum yok ondanda ☹ Clear Blue Testi yaptim yanilma payi 0 diye bilirim
Amin canım. Dogru diyorsun belli olmuyor ama benim prolaktin hormonum Yükselmiş o yüzdenallah gonlune gore versin. ben 5 yil onceden bahsediyorum. marka hic hatirlamiyorum. ancak kan verdim, bhcg yuksek cikti, ertesi gun evde test vardi, yapayim, saklayayim diye dusundum. yaptim, yine cikmamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?