Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dakika içinde çıktı çizgiKızlar Resim de gördüğünüz gibi yarın regli günüm sizce durum ne çok kafam karıştı Eki Görüntüle 3089194
Yani Hemen 2 dakika içinde çıktıKaç dakika içinde çıktı çizgi
2 dakika için de ne demek oluyor buKaç dakika içerisinde silik çıktı
Yani çizgi gayette pembe hamilesiniz benceYani Hemen 2 dakika içinde çıktı
Peki diğerinde neden çıkmadı ki bilgin var mı canımYani çizgi gayette pembe hamilesiniz bence
Diğeri kaset test net cevap vermez malesef bendede silik çıktı pazartesi kan vermeye gidicem sizde 2 gün bekleyip kan verim mutlakaPeki diğerinde neden çıkmadı ki bilgin var mı canım
Bende pazartesi öyle yapıcam canım bakalım hayırlısıDiğeri kaset test net cevap vermez malesef bendede silik çıktı pazartesi kan vermeye gidicem sizde 2 gün bekleyip kan verim mutlaka![]()
Bende anlamış değilim bir türlü bakalım hayırlısıVallahi bende yarin adet gunum 4 test yaptim kaset testlerde gebelik var erken testlerinde yok şaştım kaldim bi kac gün gecsin kan vericem testlerdemi oynaklik var komple anlamis degilim
Benimde dün regli olmam gerekiyordu asla şaşmaz suan sancım var biraz napıcam bilmiyorumVallahi bende yarin adet gunum 4 test yaptim kaset testlerde gebelik var erken testlerinde yok şaştım kaldim bi kac gün gecsin kan vericem testlerdemi oynaklik var komple anlamis degilim
Eger olursa benim ikinci gebeligim olucak digerini kaybettim malesef sizin ilk gebelikmi benimde yarin adet olmam lazim belirti yok ve akintim fazlaBenimde dün regli olmam gerekiyordu asla şaşmaz suan sancım var biraz napıcam bilmiyorum
Test yaptinizmi peki sonuç neBenimde dün regli olmam gerekiyordu asla şaşmaz suan sancım var biraz napıcam bilmiyorum
Dün yaptım aynı böyle silik çıktı ilk olucak olursa inşallah 3 aydır deniyoruz ben biraz sabırsız davranıyorum galibaTest yaptinizmi peki sonuç ne
Kendini serbest birak hersey olacagina varir bende dun 2 erken 2 kaset yaptim hepsi farkli markalardi kasetlerde silik cizgi erkenlerde hic birsey yok dünde birisi yazmis böyle çıktı hamile degilim diye var bi oynaklik bence testlerde en iyisi salı çarşamba adet olmazsak kan vermekDün yaptım aynı böyle silik çıktı ilk olucak olursa inşallah 3 aydır deniyoruz ben biraz sabırsız davranıyorum galiba
Benimde yarın regli günüm ve sancım şuan yok mide bulantısı ve akıntı çok iyice stres oldum kafam karıştı yaEger olursa benim ikinci gebeligim olucak digerini kaybettim malesef sizin ilk gebelikmi benimde yarin adet olmam lazim belirti yok ve akintim fazla
Aynı durumdayız 3 aydır bizde deniyoruz ve bende çok sabırsız davranıyorum sanırım nasıl olcak bilmiyorumDün yaptım aynı böyle silik çıktı ilk olucak olursa inşallah 3 aydır deniyoruz ben biraz sabırsız davranıyorum galiba
Bende teste harcadım paranın haddi hesabı yokBenimde yarın regli günüm ve sancım şuan yok mide bulantısı ve akıntı çok iyice stres oldum kafam karıştı ya