Regliye 6 gün kala hamilelik testi

Xxudy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
4.858
En iyi cevaplar
1
4.672
63
35
Arkadaşlar merhaba uzunca zamandan sonra aranıza yeni katıldım mayıs 27 de rahimde polip yüzünden histereskobi oldum…son regli tarihimde 13 Haziran 18 Haziran da denemeye başladık reglime 6 gün kaldı sadece beyaz akıntım ve şiddetli regli olacakmışım gibi ağrı ve ciddi şişkinlik hissediyorum gün idrar testi yaptım negatif ;( anneni kaybettim ve acım geçmiyor bir bebek olursa bana iyi gelecek :(((

Arkadaşlar merhaba uzunca zamandan sonra aranıza yeni katıldım mayıs 27 de rahimde polip yüzünden histereskobi oldum…son regli tarihimde 13 Haziran 18 Haziran da denemeye başladık reglime 6 gün kaldı sadece beyaz akıntım ve şiddetli regli olacakmışım gibi ağrı ve ciddi şişkinlik hissediyorum gün idrar testi yaptım negatif ;( anneni kaybettim ve acım geçmiyor bir bebek olursa bana iyi gelecek :KK43:((
Öncelikle başınız sağolsun. 6 gün erken olabilir, eğer gebelik şüpheniz varsa birkaç gün sonra testi tekrarlayın.

Öncelikle başınız sağolsun. 6 gün erken olabilir, eğer gebelik şüpheniz varsa birkaç gün sonra testi tekrarlayın.
Çok teşekkür ederim, çok büyük bir acı :( ve bir bebek sahibi olursam acım hafifleyecek gibi hissediyorum, bu ay sanki hissediyorum erken hamileyim :( yada psikolojik, erken gebelik testi var sabah yapsam mı diyorum ? Regliye yedi gün kala yaptım negatif :( bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤️

Çok teşekkür ederim, çok büyük bir acı :KK43: ve bir bebek sahibi olursam acım hafifleyecek gibi hissediyorum, bu ay sanki hissediyorum erken hamileyim :KK43: yada psikolojik, erken gebelik testi var sabah yapsam mı diyorum ? Regliye yedi gün kala yaptım negatif :KK43: bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤️
Tahmin edebiliyorum, umarım hissettiğiniz gibi hamilesinizdir, erken gebelik testi varsa yapın sabah ilk idrarla ama eğer sabredebilirseniz birkaç gün bekleyin. Ben 2 gün kala erken gebelik testinde negatif görmüştüm, reglim gecikince yaptım pozitifti, o sebeple beklemekte fayda var

Tahmin edebiliyorum, umarım hissettiğiniz gibi hamilesinizdir, erken gebelik testi varsa yapın sabah ilk idrarla ama eğer sabredebilirseniz birkaç gün bekleyin. Ben 2 gün kala erken gebelik testinde negatif görmüştüm, reglim gecikince yaptım pozitifti, o sebeple beklemekte fayda var
İlk idrarla unuttum yapmayı ben normal çok sabırlıyımdır ama bu sefer sanırım olamıyorum yarın sabah ilk idrarla yapayım inşallah hamileyimdir

Merhaba, ne yaptınız, tekrar test yaptınız mı, merak ettim 😊
Merhaba daha tekrar yapmadım, ama dün geceden beri göğüs ucu hassasiyetim başladı dokunamıyorum. Bazen hamile gibi hissediyorum bazen hissetmiyorum. ;((((

Göğüs ucu hassasiyeti önemli bir belirti, umarım bebişten dolayı hassaslaşmıştır

Göğüs ucu hassasiyeti önemli bir belirti, umarım bebişten dolayı hassaslaşmıştır
Yaaa gerçekten inanır mısın bana nasıl iyi geldi bu yorum çok teşekkür ederim evet bende hiç olmayan bir durum bu ? Göğüslerimde dolgunluk hissim yok ama meme ucum çok açıyor ve değişik bir renk aldı sanki

benimde senin gibi 5 günüm kaldı ve göğüs ucu hassasiyeti var acıyor dokundukça benimde hiç olmazdı hayırlısı bakalımm

benimde senin gibi 5 günüm kaldı ve göğüs ucu hassasiyeti var acıyor dokundukça benimde hiç olmazdı hayırlısı bakalımm
İkimizinde aynı benim bat 13 Temmuz, birde regli olacakmışım gibi ağrılar oluyor inşallah seninde benimde büyüyen minik kalplerimiz vardır, ben 7 gün kala yaptım negatif çıktı daha test yapmamaya karar verdim ama zor duruyorum

başınınız sağolsun yakınlarınımizi kaybetmek çok zor allah yardımcınız olsun inşallah hamile kalıp bu acınız biraz olsun hafifler ve daha çok erken gününüzü bekleyin bence çünkü bende 5gun önce yapışmıştım yoktu adete 1 gün kala yaptım çok hafif çıkmıştı ama düşük oldu 😢

İkimizinde aynı benim bat 13 Temmuz, birde regli olacakmışım gibi ağrılar oluyor inşallah seninde benimde büyüyen minik kalplerimiz vardır, ben 7 gün kala yaptım negatif çıktı daha test yapmamaya karar verdim ama zor duruyorum
ay inşallah ben geçen ay kimyasal geçirdim bide üstüne daha kplay diyolar inşallah öyle olur 7 gün çok erken evet geçmesini bekliycem ben kimyasal geçridiğim için düzensiz de olabilir bu ay ama tskvimde 5gün kaldığını gösteriyor hayırlısıı

Yaaa gerçekten inanır mısın bana nasıl iyi geldi bu yorum çok teşekkür ederim evet bende hiç olmayan bir durum bu ? Göğüslerimde dolgunluk hissim yok ama meme ucum çok açıyor ve değişik bir renk aldı sanki
Evet ben hamile olduğumu meme ağrılarından anlamıştım, hatta testim negatif çıktığı halde ben hamileyim eminim diyordum, gerçekten de öyle oldu. Normalde adetten önce memeler ağrır fakat o çok farklıydı.

ay inşallah ben geçen ay kimyasal geçirdim bide üstüne daha kplay diyolar inşallah öyle olur 7 gün çok erken evet geçmesini bekliycem ben kimyasal geçridiğim için düzensiz de olabilir bu ay ama tskvimde 5gün kaldığını gösteriyor hayırlısıı
Evet kimyasaldan sonraki ay gebe kalanlar çok fazla, test için henüz erken ama

Evet ben hamile olduğumu meme ağrılarından anlamıştım, hatta testim negatif çıktığı halde ben hamileyim eminim diyordum, gerçekten de öyle oldu. Normalde adetten önce memeler ağrır fakat o çok yavaş
başınınız sağolsun yakınlarınımizi kaybetmek çok zor allah yardımcınız olsun inşallah hamile kalıp bu acınız biraz olsun hafifler ve daha çok erken gününüzü bekleyin bence çünkü bende 5gun önce yapışmıştım yoktu adete 1 gün kala yaptım çok hafif çıkmıştı ama düşük oldu 😢
Ya çok güzel bir mesaj çok teşekkür ederim çok, bugün 5 gün kaldı inşallah vardır ❤️❤️❤️❤️

Bende geçen ay histeroskobi oldum,
Ya çok güzel bir mesaj çok teşekkür ederim çok, bugün 5 gün kaldı inşallah vardır ❤️❤️❤️❤️
kıyamam, yine inşallah en kısa zamanda bir melek sizi bulur dua edelim birbirimize

Peki belirtiler var mı ?

İnşallah en kısa zamanda bir melek o minik kalp sizi bulur 🥲 dua edelim birbirimize kendime söz verdim test yapmayacağım ama zor duruyorum

İnşallah en kısa zamanda bir melek o minik kalp sizi bulur 🥲 dua edelim birbirimize kendime söz verdim test yapmayacağım ama zor duruyorum
Inşallah canım dualarım seninle 😢 biraz daha sabret canım en azından regl 1 gün kala yap ama şuan değil cikmayabilir erken diye sorna üzülme 😥💗

Back
X