Gebeliğe Hazırlık Regliye 7 gün kala test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynokrks

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
90
14
8
34
merhaba dostlar :)

Reglime 7 gün var , hiç bir belirtim yok akıntıdan başka erken gebelik testi yapsam çıkar mı ? Belirti olmaması beni umutsuzluğa yöneltiyor . Hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı

Canım 7 gün çok erken biraz daha bekle en erken 2 gün kala test yap bence

Ben dün yaptım çıkmadı. İnşallah vardır da çıkmamıştır 🤣

Reglime 7 gün var , hiç bir belirtim yok akıntıdan başka erken gebelik testi yapsam çıkar mı ? Belirti olmaması beni umutsuzluğa yöneltiyor . Hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı
Regl tarihine kadar beklemek en güzeli zamanla tecrübe ediniyorsun canım inşAllah hamişsindir😍

Bekle canım bir formda okumuştum kadın test yapıyor negatifmiş 5 gün sonra gene yapıyor pozitif çıkmış. Rgl 1-2 gün geçsin öyle yap benimde ay sonu belli olucak test filan almadım hiç bekliyorum. Cünki insan modu düşüyor

evet maalesef bende ondan korkuyorum , modum düşüyor çokta düşünmek istemiyorum . Pazartesi regli olmam gerekiyor . Almayayım test bekleyeyim o zaman . tşekkür ederim :)

Back
X