Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglime 7 gün var , hiç bir belirtim yok akıntıdan başka erken gebelik testi yapsam çıkar mı ? Belirti olmaması beni umutsuzluğa yöneltiyor . Hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı
Reglime 7 gün var , hiç bir belirtim yok akıntıdan başka erken gebelik testi yapsam çıkar mı ? Belirti olmaması beni umutsuzluğa yöneltiyor . Hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı
Bekle canım bir formda okumuştum kadın test yapıyor negatifmiş 5 gün sonra gene yapıyor pozitif çıkmış. Rgl 1-2 gün geçsin öyle yap benimde ay sonu belli olucak test filan almadım hiç bekliyorum. Cünki insan modu düşüyor