Reglm 5 gün gecikti

Haber bekliyorum senden inşallah pozitifdir
İnşallah ama testler negatif çok normal gelmiyor bana.zaten kan sonucunu öğrenince reglimde gelir.diken üstündeyim.sonuclar 4 de çıkacak dediler.ise vurdum kendime.
Hamilelige yoracagim tek belirti aşırı göğüs hassasiyeti resmen büyüdüler.
Bir ihtimal de değerlerim çok düşük o yüzden testlerde cikmiyor oda sağlıksız bir gebelik mi var diye düşündürüyor.

İnşallah ama testler negatif çok normal gelmiyor bana.zaten kan sonucunu öğrenince reglimde gelir.diken üstündeyim.sonuclar 4 de çıkacak dediler.ise vurdum kendime.
Bir ihtimal de değerlerim çok düşük o yüzden testlerde cikmiyor oda sağlıksız bir gebelik mi var diye düşündürüyor.
Benim de göğüslerim aynı şekilde bugün 6. Gün regl olmadım halen
Sabah test yaptım negatif yarın kan vermeye giderim diye düşünüyorum teste de güvenemedim

E nabızdan çıktıysa sonuç görebilirisin

Çıktı canim da kendime gelemedim sadece beta 0.12 yani olmamış 😔
Üzülmeyin allahim çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin benimde kafam karışık 2 mayısta kan verdim referans aralığı 7,7 çıkmış değer 0.6 hamilemiyim değilmişim hiç bilmiyorum

Üzülmeyin allahim çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin benimde kafam karışık 2 mayısta kan verdim referans aralığı 7,7 çıkmış değer 0.6 hamilemiyim değilmişim hiç bilmiyorum
Biraz düşük sanırım.7.7 olan beta ise umut var gibi 5 in üstü hamilelik sanırım.bend ecok bilmiyorum. İnşallah sizin olur

Back
X