5 altı negatif diye biliyorum yine de gecikmeniz olursa tekrar verin kanıKızlar reglma 5 gün var beta hcg 0,739 çıktı grip için acile gittiğimde öğrendim bu sonucu sizce yükselir mi regl döngümde 28 güne bir aranız da böyle olan var mı?
Tamam teşekkürler5 altı negatif diye biliyorum yine de gecikmeniz olursa tekrar verin kanı
Anamm hayrli olsun saglikla gelsin cnm daha cok kucuk oldugu icin birsey dememstir kalp atisini duydun muKızlar beta hcgm 87 yle öğrendim hamile olduğumu bir gün sonra gittim 110 dedi doktor hayırlı olsun dedi elime ultrason kağıdını verdi keseyi gördüm veya görmedim hiç bir şey demedi bende sormadım çünkü bilmiyorum ilk gebeliğim buraya atsam ultrasyonu bakarmısınız
Ayyy nasıl içim rahatladı çok teşekkürlerKese var
Beta 110ken mi gördünüz keseyiKızlar beta hcgm 87 yle öğrendim hamile olduğumu bir gün sonra gittim 110 dedi doktor hayırlı olsun dedi elime ultrason kağıdını verdi keseyi gördüm veya görmedim hiç bir şey demedi bende sormadım çünkü bilmiyorum ilk gebeliğim buraya atsam ultrasyonu bakarmısınız
Hayır duymadım dahaAnamm hayrli olsun saglikla gelsin cnm daha cok kucuk oldugu icin birsey dememstir kalp atisini duydun mu
Evet inşallahBeta 110ken mi gördünüz keseyiilk defa bu kadar erken görünen kese görüyorum hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu
TeşekkürlerTahminen beta hcg 3000de karından 1500de vajinal görülebilir. Cihaz kalitesine göre de değişebilir tabi.
Kese 20mm olduğunda da bebek görülmeli. Bebek görüldükten tahmini 10 gün sonra da kalp atışını duyabilirsiniz. Hayırlı olsun
Tamam kese gozuktuyse 2 hafta icinde kalp atisi olusacaktir cnm sen bu surecte stresten ve agir is yapmaktan kacinHayır duymadım daha
Buna bakilirsa sen 4 yada 5 haftaliksin bebegin kalp atisi 7 ile 9 haftada duyuluyor saglikla gecsin insallah
Ayyy inşallah 4+5 dim bunda yarın doktor kontrolüm var 5+5 oluyorum bazısı erken duyuyormus kalp atışını yarın bakacaz hayırlısı olsunBuna bakilirsa sen 4 yada 5 haftaliksin bebegin kalp atisi 7 ile 9 haftada duyuluyor saglikla gecsin insallah
Buna bakilirsa sen 4 yada 5 haftaliksin bebegin kalp atisi 7 ile 9 haftada duyuluyor saglik
Cnm hic risk alma 6 sonu 7 gibi duyuluyor o zaman git cok guzel duyarsin daha yeni oluyorsa duyamazsn dgru duzgun bide alttan muayne ederAyyy inşallah 4+5 dim bunda yarın doktor kontrolüm var 5+5 oluyorum bazısı erken duyuyormus kalp atışını yarın bakacaz hayırlısı olsun
Aynen etti canım çok az duyduk kalp atışını 5+5 ymisizCnm hic risk alma 6 sonu 7 gibi duyuluyor o zaman git cok guzel duyarsin daha yeni oluyorsa duyamazsn dgru duzgun bide alttan muayne eder
Saglikla al kucagina guzel bir gebelik gecir insallah cok mutlu oldum adina duyduysan kalp atisiniAynen etti canım çok az duyduk kalp atışını 5+5 ymisiz
Nuraycım kuzum kese beta 1500 olunca o da ancak vajinal ultrasonla görülebilir. 110 betayla kese görünür mü hiç? Üstelik kalp atışı için daha çoook var. Önce kese gözlemlenir, sonra içinde embriyo daha sonra kalp atışı. Ben 4 gebelik yaşadım..Saglikla al kucagina guzel bir gebelik gecir insallah cok mutlu oldum adina duyduysan kalp atisinibirazcik buyusunde ozaman sen kalp atisini duy bak nasil duygulaniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?