Reha Yavuzerde

Vuslat71

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
74
10
288
53
Gögüs büyütme ve diklestirme ve bacaklardan yag aldiran varmi????????Acaba iyi doktormu ve fiatlari ne kadar bana yardimci olursaniz cok cok sevinirim,cünkü ben almanyada kaliyorum ve nitekim doktoru arastiramiyorum...........simdiden cok tesekkürler..............saygilarimlaa.s.a.s.a.s.turkbayragi

Gögüs büyütme ve diklestirme ve bacaklardan yag aldiran varmi????????Acaba iyi doktormu ve fiatlari ne kadar bana yardimci olursaniz cok cok sevinirim,cünkü ben almanyada kaliyorum ve nitekim doktoru arastiramiyorum...........simdiden cok tesekkürler..............saygilarimlaa.s.a.s.a.s.t urkbayragi[/QUOTE]

Evet canim ankarada reha yavuzer uygun bir fiyata yapiyor ve cok iy biri oldugunu biliyorum meme kücültme ve büyütme isleminde sana gereken bilgiyi verecektir ama canim bu islemi yaparken benim bildigim eyer memenin ucundan ortasindan müdahale gerikirse su bir gercek bebegini emziremiyorsun öpüldün..[video]http://www.erkeksagligi.com/124-erkeklerde-estetik-ameliyat.html[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…