rehber ogretmenin düşüncesizligi

Bence haklısınız düşünmeleri gerek Bizim bir arkadaşımız 1-yaşındaki bebeğini kaybetti yanında hiç bebek lafı bile açmıyorduk. düşünmeleri lazımdı.

seninle hastahaneye gelen evine gelen biri düşüncesiz olamaz tam tersi mesleği gereği korkuları yok saymak yerine üstüne gidilmesi gerektiğini biliyor.sizin anneliğin kıymetini nekadar anladığınızı biliyor.hem siz okulda birçok çocuğun annesi değil misiniz.alınganlık yapmayın.inşallah Allah size hayırlısı ile evlat nasip eder

gorevinizidegistirin. o tarihte il disinda olcam duhun var falan diyin vr hic okula ds gitmeyin. planli yaptilarsa arkadasiniz gerizrkalinin tekiymis.

gorevinizidegistirin. o tarihte il disinda olcam duhun var falan diyin vr hic okula ds gitmeyin. planli yaptilarsa arkadasiniz gerizrkalinin tekiymis.
Cok sorun degil konuyu actigim gun cok icliydim ve fazlasiyla hakli oldugumu dusunuyorum olsun yhaa kutlama yapmayi dusunmuyorum zaten kagitlari hazirlar panoya asarim

Bence haklısınız düşünmeleri gerek Bizim bir arkadaşımız 1-yaşındaki bebeğini kaybetti yanında hiç bebek lafı bile açmıyorduk. düşünmeleri lazımdı.
Allah razi olsun sizden dikkatli olmak gerekio karsidakinin kalbi kiriliyo kalp kirmak cok kotu bisey

seninle hastahaneye gelen evine gelen biri düşüncesiz olamaz tam tersi mesleği gereği korkuları yok saymak yerine üstüne gidilmesi gerektiğini biliyor.sizin anneliğin kıymetini nekadar anladığınızı biliyor.hem siz okulda birçok çocuğun annesi değil misiniz.alınganlık yapmayın.inşallah Allah size hayırlısı ile evlat nasip eder
Amin cok tesekkur ederim insallah nasip olur bana da tabiki benimle gelmek zorunda oldugu icin degil kendi istegiyle geldi zaten ona kizmamin alinmamin sebebi de bu bircok defa bu konu hakkinda konustuk kendisi konusup beni telkin etmek istedi yani kisacasi benim bu konuda cok hassas oldugumu biliyordu zaten mudur beye hocam bu gunu ona vermeyelim diyebilirdi ki demesi de gerekiordu beni uzaktan taniyan biri olsa niye alinayim

Back
X