Rejim Listesi Önerir misiniz?

mosmori

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
56
0
36
Konya
acil yardım beklemekteyim..çünkü açım :( 1.75 boyum ve 73 kilodayım hedef 55.. kendme uygun bi diyet bulabilmş degilm..bi kaç gün önce bi arkdaşm sadce sabahları 1 kase yogurdun içine 2 avuç yulaf atark yedigini ve 8 günde 10 kilo verdgni söyledi..bu sabah ilk gnüm ama açlıktan ölmek üzereyim.. bi bilgsi olan varsa buraya yazabilir miii .(.(.(.(.(.(

bende kilo vermek istiyorum her gün evet bugün başlıyorum diyorum fakat dayanamıyorum.sonrada suçluluk duygusu.Bugün kahvaltı yaptım ve daha yemedim su içiyorum .öyle diyet listelerine bağlı kalamam..mümkün olduğunca az yiyerek devam etmek istiyorum.atıştırma huyum var boş duramıyorum bunu su içerek bastırmayı planlıyorum..

bence öyle çok zor...en azından yemek olmasada meyve,yoğurt olsa ...bünye çok yorgun düşer birden hızlı kilo verince hastalıklar başlıyor yavaş yavaş yaşam stili haline getirmek lazım...

Bağışıklık sisteminiz çöker en azından meyve ve çiğ sebze tüketin. Tuz ve yağ olmadan. Kendinizi çok fazla aç bırakırsanız vücut yediğiniz şeyleri depolamak isteyecek ve yağa dönüştürecektir. Siz zayıfladığınızı zannederken kaslarınız eriyecektir.

8 günde 10 kilo vermek çok sağlıksız yaa olurmu öyle şey :20:
sakın sizde yapmayın çünkü o arkadaşınız verdiği kilonun 2 katını geri alacak büyük bir ihtimalle :27:

sadece sabah 1 kase yoğurdun içine yulaf koyup yemek ay bilmiyorum ben ölürüm herhalde çok zararlı allah korusun hasta olursunuz :50: herkesin bünyesi bir değildir onunki kaldırabilir ama sizinki kaldıramaz belki...

dukan diyetini yapabilirsiniz var başlığı zaten hemde sağlıklı bir diyet ama bu diyeti yapmayın sakın.... zayıflıycam diye neden sağlığınızda olasınız ki ...

kızlaarr bi sorunum dha var ama yeni konu açamadıgmıdan paylaşamadımm..kollarım ve omuzlarım olaganüstü lekeli bu tarz bi sorun yaşayanınız var mı???

Back
X