Reklamlar olmasa aç duracak

MAVXIXGXUXN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
153
5
96
Sakarya
Benim bebeğim henüz 11 aylık. Tv reklamlar dışında hiç dikkatini çekmiyor, ve malesef sadece reklamlarda yemeğini yedirebiliyorum yani oraya dalınca yiyiyor. Böyle sorun yaşayanlar var mı merak ettim.

benim halamın torunuda aynen tarif ettiğin şekilde..yemek yedirirken reklam çıkacak diye bekliyorlar.
onlar videoya çekip aslında cd şeklinde yemek yedirecekleri zaman işlerine yarar diye düşünmüşlerdi;sende bir dene istersen.
malesef canım ben hep diyorum:iştahsız bebeği olmayan çocuk büyüttüm demesin di,ye
benim kızımda 8. aya giriyor inanılmaz sıkıntılıyız..:sinifsinif:

Bende aynı şeyi düşündüm inan, çok yanlış olduğunu bile bile yapıyorum yani aç kalması doğru mu? Doktoru yemek saati hiç bişeyle ilgilenmesine gerek yok yemek saatini bilmeli dedi ama gelsinde kendi yedirsin kolaysa, aç bıraksam öyle bekler.

yok canım ya..doktorlara bıraksan robot bu çocuklar.verdiğini alır mantığındalar.
biz anneleriyiz değilmi;herşeyin iyisi olsun isteriz..
ama malesef çocuklar yönetiyor bu konuda bizi.
sen sıkma canını.malesef nasıl yiyorsa öyle yedireceksin.bu bir süreç çünkü.beslenmesi içinde ne gerekse olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…