• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi rekraktil (utangaç) testis sorunu ya da bilgisi olanlar!!!!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

AvaCollette

bebişim pıtır pıtır
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
249
18
318
Ankara
arkadaşlar eşime utangaç testis teşhisi kondu,yani testisinin biri yukarı kanala kaçıyor ve kondu, ve sperm değerlerimiz çok çok düşük 2 milyonun altında, sadece morfoloji iyi,utangaç testis sperm üretimini etkiler mi,bu durum inmemiş testisle aynı değilmiş,yani bu kötü sonuç bundan mı kaynaklanıyor acaba ,lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar eşime utangaç testis teşhisi kondu,yani testisinin biri yukarı kanala kaçıyor ve kondu, ve sperm değerlerimiz çok çok düşük 2 milyonun altında, sadece morfoloji iyi,utangaç testis sperm üretimini etkiler mi,bu durum inmemiş testisle aynı değilmiş,yani bu kötü sonuç bundan mı kaynaklanıyor acaba ,lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum.
Slm Benim oglumdada ayni durum var baya olmus acaba sizin durumunuz nasil oldu sunnetden sonra duzelme oldumu bizimde utangac tesis denildi 6 yasinda oglum

oğlum 27 aylık bende yeni farkettim henüz doktora götürmedim ama belirtileri utangaç testis gibi görünüyor azra53 siz ne zaman nasıl farkettiniz?

Back
X