Artik biktim konu açtim ona cevap gelmedi lütfen oku ve cevapla cevapsiz kalinca kimsenin bilmediği bi sorun çok kötü geliyor. Şimdi Bazi sindirim sistemi düzenleyiici haplar aldim bendekii nasi kabizliksa hergün giderim ama rahatlamam çok az bu sorunu olan insan var sanirim müshil aliyorum ishal olmama rağmen sonda tamami çikmamiş hissine kapiliyorum ve bu sanirim rektum kanseri belirtiler uyuor mesela diyorki rahatliyamama hissi diyo bende var 2. Sümüğümsü birşey dişkida gözükür evet var. 3.Karin ağrisi olur oda var napsam bilemedim doktora gitsem çekiniyorum müshil veriyorlar direkmen hiç böyle sorunu olan varmi lütfen cevapkarinizi eksik etmeyin
canım bende aynı sıkayetlerde gıttım dr a.hatta dedım ki kanserım herhalde bır de bende makattan ayıptır solylemesı akıntı da gelmıstı bırkackez..benım sıkayetımın sebebı baskaymıs..dr makattan muayene edıyor ..hıc korkma onda da..
.drlar zaten suphelenırlerse bazıseyler ıstıyorçç..genel cerrahıye gıt..kanama var mı bunu soruyorlar bu onemlı dedeı dr.o da vısne curugu rengı olacakmıs....bende basur da var gercı ondan kanama olabılıyor..hemen kanserım dıye dusunup yıyıp bıtırme kendını...
dr a gıt ıcın rahatlasın..
bır dedr a gıtsem mushıl mı verıyorlar demıssın onu anlayamadım..ılk muayene de oyle bırsey olmuyor..ancak kolonoskopı yada rektoskopı ısterlerse verıyorlar o tarz bagırsak bosaltman ııcn..
ama Genel Cerrahı ye gıt.....gastroentrolojıde elle muayene etmıyorlar geneldee....
Artik biktim konu açtim ona cevap gelmedi lütfen oku ve cevapla cevapsiz kalinca kimsenin bilmediği bi sorun çok kötü geliyor. Şimdi Bazi sindirim sistemi düzenleyiici haplar aldim bendekii nasi kabizliksa hergün giderim ama rahatlamam çok az bu sorunu olan insan var sanirim müshil aliyorum ishal olmama rağmen sonda tamami çikmamiş hissine kapiliyorum ve bu sanirim rektum kanseri belirtiler uyuor mesela diyorki rahatliyamama hissi diyo bende var 2. Sümüğümsü birşey dişkida gözükür evet var. 3.Karin ağrisi olur oda var napsam bilemedim doktora gitsem çekiniyorum müshil veriyorlar direkmen hiç böyle sorunu olan varmi lütfen cevapkarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?