rektum kanseriyim sanirim

11cansu11

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
35
1
6
İstanbul
Artik biktim konu açtim ona cevap gelmedi lütfen oku ve cevapla cevapsiz kalinca kimsenin bilmediği bi sorun çok kötü geliyor. Şimdi Bazi sindirim sistemi düzenleyiici haplar aldim bendekii nasi kabizliksa hergün giderim ama rahatlamam çok az bu sorunu olan insan var sanirim müshil aliyorum ishal olmama rağmen sonda tamami çikmamiş hissine kapiliyorum ve bu sanirim rektum kanseri belirtiler uyuor mesela diyorki rahatliyamama hissi diyo bende var 2. Sümüğümsü birşey dişkida gözükür evet var. 3.Karin ağrisi olur oda var napsam bilemedim doktora gitsem çekiniyorum müshil veriyorlar direkmen hiç böyle sorunu olan varmi lütfen cevapkarinizi eksik etmeyin

Tetkik olmadan bilemezlerki.Kendi kendinize teşhis koymayın bence.Dr a sölemiyormusunuz rahatlayamadığınızı vs

internetten kendine teşhis koymak çok yanlış bence birçok hastalığın belirtilerini kendinde bulabilirsin bu şekilde bi an önce doktora gidip şikayetlerini anlatmalısın kesinlikle çekinme gittiğin doktor her gün bu tarz şikayetlerle karşılaştığını unutma zaten bunun için eğitim almış biri karşındaki kişi, geçmiş olsun umarım düşündüğün gibi bi sorun yoktur.

genel cerrahiye gitmelisin şikayetlerini anlatıp kolonoskopi yaptırırsan sorunun çıkar ortaya geçmiş olsun

Artik biktim konu açtim ona cevap gelmedi lütfen oku ve cevapla cevapsiz kalinca kimsenin bilmediği bi sorun çok kötü geliyor. Şimdi Bazi sindirim sistemi düzenleyiici haplar aldim bendekii nasi kabizliksa hergün giderim ama rahatlamam çok az bu sorunu olan insan var sanirim müshil aliyorum ishal olmama rağmen sonda tamami çikmamiş hissine kapiliyorum ve bu sanirim rektum kanseri belirtiler uyuor mesela diyorki rahatliyamama hissi diyo bende var 2. Sümüğümsü birşey dişkida gözükür evet var. 3.Karin ağrisi olur oda var napsam bilemedim doktora gitsem çekiniyorum müshil veriyorlar direkmen hiç böyle sorunu olan varmi lütfen cevapkarinizi eksik etmeyin

canım bende aynı sıkayetlerde gıttım dr a.hatta dedım ki kanserım herhalde bır de bende makattan ayıptır solylemesı akıntı da gelmıstı bırkackez..benım sıkayetımın sebebı baskaymıs..dr makattan muayene edıyor ..hıc korkma onda da..
.drlar zaten suphelenırlerse bazıseyler ıstıyorçç..genel cerrahıye gıt..kanama var mı bunu soruyorlar bu onemlı dedeı dr.o da vısne curugu rengı olacakmıs....bende basur da var gercı ondan kanama olabılıyor..hemen kanserım dıye dusunup yıyıp bıtırme kendını...
dr a gıt ıcın rahatlasın..
bır dedr a gıtsem mushıl mı verıyorlar demıssın onu anlayamadım..ılk muayene de oyle bırsey olmuyor..ancak kolonoskopı yada rektoskopı ısterlerse verıyorlar o tarz bagırsak bosaltman ııcn..

ama Genel Cerrahı ye gıt.....gastroentrolojıde elle muayene etmıyorlar geneldee....

canım bende aynı sıkayetlerde gıttım dr a.hatta dedım ki kanserım herhalde bır de bende makattan ayıptır solylemesı akıntı da gelmıstı bırkackez..benım sıkayetımın sebebı baskaymıs..dr makattan muayene edıyor ..hıc korkma onda da..
.drlar zaten suphelenırlerse bazıseyler ıstıyorçç..genel cerrahıye gıt..kanama var mı bunu soruyorlar bu onemlı dedeı dr.o da vısne curugu rengı olacakmıs....bende basur da var gercı ondan kanama olabılıyor..hemen kanserım dıye dusunup yıyıp bıtırme kendını...
dr a gıt ıcın rahatlasın..
bır dedr a gıtsem mushıl mı verıyorlar demıssın onu anlayamadım..ılk muayene de oyle bırsey olmuyor..ancak kolonoskopı yada rektoskopı ısterlerse verıyorlar o tarz bagırsak bosaltman ııcn..

ama Genel Cerrahı ye gıt.....gastroentrolojıde elle muayene etmıyorlar geneldee....

Tesekkurler bebeğim aynen benimde öyle oldu akinti oluyordu bazen bazende dişkinin üstünde sümüğümsü bişey oluyordu elle müdahale nedn ediyorlarki

bu gördüğünüz semptomlar bir çok hastalıktan kaynaklı olabilir ki, rektum kanseri en son düşüneceğiniz şey olmalı, bu belirtileri veren spastik kolon, ülseratif kolit, proktit gibi bir çok hastalık var. eğer sorun makattaysa genel cerraha ki proktoloji konusunda uzman olmalı, eğer sorun bağırsakta ise gastroentrolojiye gitmelisiniz. fiziksel muayene, dışkı testi vb. yapılacaktır ilk başta, sonra şüpheli bir durum görmeleri durumunda kolonoskopi yaparlar. rektum kanseri kafanızdan atın bence, yaşadığınız şehirde iyi bir doktor bulun ve gidin. internette araştırmak insanı delirtir, paranoyak olur çıkarsınız. siz internetten bence iyi bir doktor araştırın. bu arada müshil tarzı ilaçları sürekli kullanmak iyi değildir. geçmiş olsun.

Back
X