remedy (eski özkan hastanesi) hospıtal da sezeryanla dogum yapan varmı?

b_bocek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
12
0
86
İstanbul
ben evıme yakın oldugu ıcın remedy (eski özkan hastanesi)nde dogum yapmayı dusunuyorum orda bı bayan doktor var op.dr.uzay albayrak adında bu doktorda yahut hastanede sezeryanla dogum yapan varmı acil bılgıye ıhtıyacım var . hastane dogum ucretını 700tl dıyo bu gercek mi?lutfen acıl cevap beklıyorum. cunku ona gore baska doktor bulmaya calısıcam 8 bucuk aylıgım suanda devam ettıgım doktorda sorunlar cıktı bırakmak zorunda kaldım sımdı ortada kaldım bır nevi yardımı olursanız cok sevınırım

mrb canım,
uzay hanıma ben bir defa muayene olmuştum çok ama çoook kötü davranmıştı..ordan çıkarken ağlamıştım okadar söyleyeyim.ikili testi kaçırmıştım bu yüzden kızmıştı ama çoook abarmıştı ..birde o hastanenin yeni doğan ünitesini gördüm yeni doğan ünitesinin oldugu koridor depo olarak kullanılıyor çok kötü bir hastane doktorları çok ilgisiz hele çocuk doktorları..bana yakın diye gecen çocugumu götürdüm inanın zoraki baktı desem yeridir tavsiye etmem onun yerine bölge hastanesine git daha iyi.ben çamlıcadaki erdem hastanesinde doğum yaptım çok iyi bir hastane ve çoook hijyenik.hemşireleri doktorları hepsi güleryüzlü.hoş benim doktorum dışardan geldi,seçtiğim doktora çook para ödedim ama haketti.enazından insan muamelesi gördük.remedyde ogün intihar etmeyi düşündüm.

haklı olabılırsınız ama bende bölgeden cektım cocuga beynınde su kıtlesı var dedıler ensesi 7.4 kalınlıgında bu cocuk otustik dedıler cok moralımı bozdular okadar agladım uzuldum ki sonra tesaduf baska bı doktora gıttım bagdat caddesinde bebegımın herseyıne baktılar tahlıller 4 boyutlu cekımler falan sonra doktor dedıkı sacıyla beraber olcu aldıkları ıcın ensesi kalın cıkmıs,beynındekı de su kıtlesı deılmıs yanlış olcum yapmıslar olcum hatası dendı olcak seymı bu bı dusunsenıze cektıgımız sıkıntıyı uzuntuyu.... basitce ölcum hatası dendi o hastaneye gitmem daha emin olamam bıde bakıyolar tıpın duzgun dogum fiyatını arttırıyolar ben telf aradım sordum 700 dedi herseyı ıcınde muayeneye gıttık sordum 900 küsür dediler , cocuk doktorlarından da memnun kalmadık bılemıyorum arafta kaldım sanki ....

bağdat caddesinde femical var süper doktorlar.benim doktorum tülay okman kılıçtı.çook memnun kaldım abuk subuk tavırlar yoktu enazından,herşeyi güzel güzel anlatıyor,telefonla arıyor siz heran ulaşabiliyrosunuz.ve çoook güleryüzlü,kankam gibi hisettim.çokta yardımcı olan bir insan tavsiye ederim.

Orda Mete Bey'e arkadaşım gitmişti.Hem özel muayenehanesine hem de doğumuna

Bayağı memnun olduğunu söylüyor...Bir kere kontrole gidebilirsin

canım benm burda çalıştığım iş arkadaşımın eşi orda doğum yaptı geçenlerde yanlız doktr hastenin karşısında özel muaynanesi varmış doğumu sadece o hastanede yapmış kontrollerer falan muaynanesine gimiş çok memnunlar tabi genede iyi araştır şimdi doktorun ismini hatırlayamadm ama erkk doktordu

ilginize teş. ben bugun itibariyle inş. bi aksilik olmazsa özel camlıca erdem hastanesindeki adalet hanıma basladım ilgili guleryuzlu doktor ılgılıguleryuzlu personel ben doktoru cok begendım esım hastanenın temızlıgı duzenı alakasını cok begendi burda karar kıldık cok sukur .... ssk lı muayene 50 tl zorunlu sezeryan 1000 tl istege baglı sezeryan 1500 tl normal dogum 700 tl dogum fiyatlarıymıs...extra bısıy cıkmazsa eger paket fıyatlarıymıs bunlar(kan takılması falan gıbı extralarda fiyat farkedıyomus) hastanenın odaları falanda cok guzel genış ferah ...

remedy deki uzay hanım süper bi doktor kelimenin tam anlamıyla konusunun uzmanı benim arkadaşım ikiz doğum yaptı hiç sorunsuz kardeşimin takibi orada yapılıyor eltim ve bende oraya gidiyoruz cep telefonundan devamlı ulaşabiliyorsunuz 24 saat kadın doğum uzmanı var hastanede gece de gitseniz doktorunuzla irtibata geçiliyor. şuanda normal doğum 600 tl 800-900 civarida sezeryan isteğe bağlı sezeryan da 1300 civarı

görümcen bugun orda uzAY HANIMDA dogum yaptı cok memun bakalım bende gıdecem soncları ozaman yazarım

uzay hanım cok tatlı bır kadın ben remedy hastanesınde doğum yaptım doktorum uzay hanımdı bi sıkıntı yaşamadım spinal sezeryan oldum hastane ekibinden anestezi uzmanına kadar hepsi cok iyiyydi cok memnun ayrıldık hastaneden fiyatları da uygundu tavsiye ederım

bende ınsallah dogumumu orda yapıcam doktorum yuksel sezener ve doktrumdan cok memnunum bersu sen gıttınmı cnm?

Hastanenin karsisinda ozel klinigi olan medet bey var bende ona gidiyorum ama oda dogumlari birtek remedyde yptirior. Arkadasim 6 ay once orda dogum ypti hastane cokda iyi degilmis ama bnm icin doktr kdr hastnede onmli 8 ayligim yine kafam krsti ne ypicagimi bilmiyorum

Buraya yazıyorum belki dr araştıran olur diye asla ama asla dr uzaya gitmeyin ben bir ilaç kullanmıştım hamile olduğumu bilmeden bana 6 haftalık kalp atışı yok haftaya gel bebeği kalp atışı olmassa alıcam dedi ilaç içinde tuttu bi kitaba baktı yok ç gurubu falan filan neyse haftaya gittik yine kalp atışını alamadı aşağıya gönderdi kalp atışını duydu sonra bana evet dedi kalp atışı var dedi evet dedik yani ben canlı bebek almam karşıda bi dr var oraya gidin falan sanki biz aldırmak için gittik neyse ağlayarak çıktık ordan muamele berbat bilgisizlik hat safhada başka bi dr gittik adamın dediği o ilaç biz düşük tehlikesi olanlara veriyorduk hiç bişey olmaz dedi.neyseki Rabbime şükür kuzum doğdu ersoy Hastanesi mine hanim harika güler yüzlü ve bilgili beni normalde doğuma ikna etti neyseeeeee tombisim doğu Rabbime çok şükür hersey yolunda suan 5 aylık arkadaşımın kardeşi doğumuna bir ay kala dr uzay bebeğin 2 Kilo gelişimi durmuş hemen almak lazım falan demiş halbuki bir hafta önce herseyin yolunda olduğunu söylemiş neyseki Baska bir dr gitti gelişimi falan durması bebek 3.5 Kilo doğdu maşallah hiç bir sorumu yok uzattım özür o dr gitmeyin yada başka drlara muhakkak gidin benim 9 ay boyunca kafamda soru işareti oldu o kadın hakkımı helal etmiyorum kendisini de şikayet ettim zaten hastaneye

Remedy de bahar ergen super bir dr ve dogum onda oldum spinal.hastane super hijenik hemsireler guleryuzlu ilgili.ben dr ve hastaneden cok memnunum simdi yine 2 bucuk aylik hamisim yine ordayim insallah.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…