Remember Me (Beni Hatırla)

atlantis

bab-ı esrar
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
1.433
9
683

Tür : Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 30 Nisan 2010
Yönetmen : Allen Coulter
Senaryo : Will Fetters
Yapım : 2010, ABD , 113 dk.

Oyuncular

Caitlyn Rund (Alyssa Craig) , Moisés Acevedo (Kapkaççı) , Noel Rodriguez (Kapkaççı) , Kevin P. McCarthy (Polis Şefi) , Chris Cooper (Sgt. Neil Craig) , Robert Pattinson (Tyler Hawkins) , Pierce Brosnan (Charles Hawkins) , Ruby Jerins (Caroline Hawkins)

Kardeşi intihar ederek ölen Tyler, ailesinin bu olaydan sonra dağılması üzerine zor anlar yaşamaktadır. Ally ise annesinin cinayetine tanık olmuş bir genç kızdır. Bu iki kişinin yolları kesişir.

Kaynak: Beyazperde

Uzun zamandır beklediğim filmdi, vakit kaybetmeden izledim, henüz filmin etkisi altındayken yorum da yapayım:)

Öncelikle durağan hatta biraz donuk ve kasvetli olduğunun uyarısını yapayım, herkesin seveceği türden bir film değil.

Öykü aşk hikayesi gibi görünüyor fakat aşkı aşan hayatta varolma çabası veren farklı karakterlerin yaşadıklarını konu alıyor, kurgusu drama daha yakın.

Bütünsel değerlendirdiğimde özellikle sonuyla çok iyi kotarılmış.

Tabi ki eksik yanları da yok değil; karakterlerin yaşadıkları acı olayların etkisi izleyiciye çok iyi yansıtılmıyor, ruhsal dünyaları yüzeysel işlenmiş, sebep- sonuç ilişkileri arasında kopukluk var fakat bittiğinde derinden etkilenmiş olduğunuzu fark ediyorsunuz.

en kısa zmnda izleyeceğim
ne yalan söleyim normalde izlemediğim bir film türü
ama önce rob sonrada okuduğum güzel yorumlar sayaesinde izleyeceğim

Çok büyük beklentiniz olmasın, genelde okunan güzel yorumlar beklentileri de yükseltiyor, izlediğinizde ise hep bir arayış sonunda ise hayal kırıklığı baskın çıkıyor.

Fakat filmin hala bazı kareleri tekrar tekrar bilincimi işgal etmekte:) etkileyiciydi, izlerken anlamadığım kadar etkilenmişim, tekrar izlemek lazım ayrıntıları yakalamak için:)

kisa zaman icerisinde izlicem ben de robert pattinson i izlemekten keyif aliyorum..

en kısa zamanda izlicemboshayallersmile
izlememiş olmama rağmen mükemmel olduğuna eminim:kedi:

çok sıkıcı bir film bekliyordum ama o kadarda değilmiş..sonunda gerçekten çok üzüldüm..tamda herşey düzeldi rayına giriyor derken...

filmi ne yazık ki bugün izledim ve uzun süre etkisi altında kaldım.

Çok duygusal bir film.

Hepimizin hayatında olabilen kesitler var. İnsanlar hep mutlu yapıcı görünmeye çabalarlar.

Ama bir yerde sesli ya da sessiz bir patlama yaşarlar ve herşey normal görünürken hayatlarından

vazgeçerler sonra geride kalanlar ne olduğunu merak eder durur ...

Robert Pattinson güzel rol yapmış ... Ve filmin sonuna hiç ama hiç şaşırmadım...

İzlenmesini de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…