- 2 Şubat 2022
- 269
- 73
- 48
- 27
- Konu Sahibi dilosssssss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bunlar var malesef ya11 haftaligin daha yakin hali yokmu
Ay dilosss ben sana yorum yapmistim zaten erkek seninkiCanim bunlar var malesef ya
Biliyorum dedim 11 haftaligi gorunce belki fikrin degismistirAy dilosss ben sana yorum yapmistim zaten erkek seninki![]()
Hahaha yok yine erkek dicektimBiliyorum dedim 11 haftaligi gorunce belki fikrin degismistir21ine randevu aldim 15 haftalik gibi olcaz o zamanda inşallah gösterir
![]()
Ayy İnsallah Rabbim gönlüme göre verir ya esim kız hissediyor ben erkek hep icimi rahatlattin valla Allah razı olsun tabi oncelik sağlıklı olsunda kalpten gecene de insan engel olamiyorHahaha yok yine erkek dicektim
Ama foto kucuk die bi sorayim dedimay hadi insallah yaz valla merak ediyorum
![]()
Ilk cocuk mu sende erkek mi istiyorsun?Ayy İnsallah Rabbim gönlüme göre verir ya esim kız hissediyor ben erkek hep icimi rahatlattin valla Allah razı olsun tabi oncelik sağlıklı olsunda kalpten gecene de insan engel olamiyor![]()
Evet aslında 2. Cocugum ilki düşük oldu ne bileyim erkek cocuklari anneye daha düşkün olduğundan kalbimden erkek geciyor hepIlk cocuk mu sende erkek mi istiyorsun?![]()
Haahahah bende erkek hissedip erkek istemistim nasip oldu allaha sukur seninle ayni zamanda dogum yapacagiz galibaEvet aslında 2. Cocugum ilki düşük oldu ne bileyim erkek cocuklari anneye daha düşkün olduğundan kalbimden erkek geciyor hep![]()
Benden 2 hafta kadar öndesin ben 12 oldum bugün kafa kafayayiz hemen hemenHaahahah bende erkek hissedip erkek istemistim nasip oldu allaha sukur seninle ayni zamanda dogum yapacagiz galibaben suan 14+4
Rica etsem bana da yorum yapar mısınız 9+3Haahahah bende erkek hissedip erkek istemistim nasip oldu allaha sukur seninle ayni zamanda dogum yapacagiz galibaben suan 14+4
Pek anlamam ama erkek hissettim niyeyseRica etsem bana da yorum yapar mısınız 9+3
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinPek anlamam ama erkek hissettim niyeyse
Banada tahmın yaparmısınız?11 haftaligin daha yakin hali yokmu
Vallahi doğru tahmin erkekmisAy dilosss ben sana yorum yapmistim zaten erkek seninki![]()
Hahahhaa ben demistim oglumla tipa tip ayniyduVallahi doğru tahmin erkekmis![]()
Erken olmasına ragmen 2 sn yede gosterdi valla ayaklarida acikti yanilma olmaz dimi dedim yok dedi bu pipisiHahahhaa ben demistim oglumla tipa tip ayniydu![]()
Demistim erkekler pat diye gosteriyor gostermiyor ve bekliyosan kiz cikiyor geneldeErken olmasına ragmen 2 sn yede gosterdi valla ayaklarida acikti yanilma olmaz dimi dedim yok dedi bu pipisi![]()