• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rengarenk, Cok Tatli Nevresim Takimlari

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
434
398
37
$bb.webp$bbbbb.webp$img2.webp$img3.webp$img5.webp$img6.webp$img8.webp$img10.webp$img11.webp$img11ff.webp$img12.webp$img13.webp$img14.webp$img15.webp$img16.webp$img19.webp$img22.webp$img25.webp$img27.webp$img28.webp$img45.webp$img54.webp$img55.webp$img58.webp$img61.webp$img64.webp$img76.webp$img83.webp$img87.webp

nerden bulunur ki şimdi bunlar?ay bayıldım ya,harikalar.netten baktım tr'de yok gibi.hangi ülkelerde satılıyo acep,dışarıdaki tanıdıklara mı getirtsek ne yapsak?:44:

nerden bulunur ki şimdi bunlar?ay bayıldım ya,harikalar.netten baktım tr'de yok gibi.hangi ülkelerde satılıyo acep,dışarıdaki tanıdıklara mı getirtsek ne yapsak?:44:

canim ben markasini biliyorum sadece oda PB Teen.
ONun disinda bi bilgim yok, türkiyeye kargosu var mi hic bilmiyorum inan

canim ben markasini biliyorum sadece oda PB Teen.
ONun disinda bi bilgim yok, türkiyeye kargosu var mi hic bilmiyorum inan

cvp için tşklr canım.netten alışveriş yaparım,ama bildiğim markalar dahilinde.şimdi bunu hiç görmedim,yakından incelemedim tedirgin oluyorum sipariş konusunda.yurtdışı kargoları var ama aklımda da soru işaretleri var :44: canada ürünü yanlış anlamadıysam,ben biraz daha araştırayım bunu:41:

bunlara bayıldım ama eminim ki çokta pahalılardır,benim düz renkli birkaç nevresimim var onlara img14.jpg olduğu gibi süslemeler yapmayı düşünüyorum hem pratik hem ekonomik,netten fiyonk vs. gibi ürünler bakıyorum :D

Back
X