Rengi dağılmış hcg testi

meryss_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2025
3
0
1
Merhaba gebelik testimde ilk defa böyle bir çizgi ve dağınık renk çıktı bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı adetim 10 gün geçti ama adet düzensizliğim var zaten emin olamadım 4 gündürde adet olacakmışım gibi ağrılarım var ama bitürlü olmadı böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim 🙏
658B4516-E22F-4EBF-B961-961153E34B5F.webp

Merhaba gebelik testimde ilk defa böyle bir çizgi ve dağınık renk çıktı bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı adetim 10 gün geçti ama adet düzensizliğim var zaten emin olamadım 4 gündürde adet olacakmışım gibi ağrılarım var ama bitürlü olmadı böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim 🙏Eki Görüntüle 3644628
Test bozuk veya yapamamışsın , tekrar edin

İ
Merhaba gebelik testimde ilk defa böyle bir çizgi ve dağınık renk çıktı bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı adetim 10 gün geçti ama adet düzensizliğim var zaten emin olamadım 4 gündürde adet olacakmışım gibi ağrılarım var ama bitürlü olmadı böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim 🙏Eki Görüntüle 3644628
İdrarı çok mu damlattınız bence pozitif tekrar yapın

Back
X