- 19 Kasım 2014
- 62
- 21
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben genelde gri tonlarını kullanıyorum ekstradan lacivert ve kırmızı kullanırımArkadaslar merhabaa:)
Ben sozluyum 6 ay sonra nisanim var ve malum ceyiz hazirliklarina baslamis bulunmaktayim. Yanliz plastik urunleri renk renk aliyorum siz nasil yaptiniz yani aklım karisti simdi kotumu gorunur acaba renk renk olmasi siz nasil yaptiniz?
Benımde oyle biri pembe biri mor biri kırmızı ama insan tatlı tatlı renkleri görünce dayanamıyo alıveriyoBenimde hep renk renk denk gelmiş saklama kaplarım felan....
Keşke baştan düşünüp bende senin gibi yapsaymısım da sonradan çokta kötü olmadıgına karar verdim ama bundan sonra daha uyumlu alırım heralde henüz başındayım zatenBen genelde gri tonlarını kullanıyorum ekstradan lacivert ve kırmızı kullanırım![]()
Keşke baştan düşünüp bende senin gibi yapsaymısım da sonradan çokta kötü olmadıgına karar verdim ama bundan sonra daha uyumlu alırım heralde henüz başındayım zaten![]()
Evet ya şimiden bi kaç şeyden iki tane almısım sanırım evim dolup taşıcak bu gidişleToparlarsın ne olacak kullanacak olan sensin başlangıçta olur öyle herşeye heves ediyoruz![]()
Arkadaslar merhabaa:)
Ben sozluyum 6 ay sonra nisanim var ve malum ceyiz hazirliklarina baslamis bulunmaktayim. Yanliz plastik urunleri renk renk aliyorum siz nasil yaptiniz yani aklım karisti simdi kotumu gorunur acaba renk renk olmasi siz nasil yaptiniz?
En kolay yolu söyleyeyim liste oluşturdum mailime hangisinden kaç tane aldıysam yanına not ettim bu şekilde ne almışsın kaç tane almışsın hepsi elinin altında olurEvet ya şimiden bi kaç şeyden iki tane almısım sanırım evim dolup taşıcak bu gidişle![]()
Dogru soylüyorsun canım en iyisi bende bir liste yapıyım dediğin gibi çünkü insanın çogu zaman aklında kalmıyo bakıyosun begeniosun alıyosun eve geliyosun bi bakıyosun almıssın ondan daha önce . Hemen Bi liste yapmalı teşekkür ederimEn kolay yolu söyleyeyim liste oluşturdum mailime hangisinden kaç tane aldıysam yanına not ettim bu şekilde ne almışsın kaç tane almışsın hepsi elinin altında olurEksiklerini de kolaylıkla görüp onlara yönelirsin canım
![]()
Dogru söylüyorsun canım bi kaç kişi olumsuz yorum yapınca kafama takıldı benımde sonradan düşününce çokta kötü olmıcagını anladım mesele çeyiz olunca baya kara kara düşünmüştüm kötümü olur ki diyeSen kullanacaksın bunları, sırf çeyiz diye çok da hoşuna gitmeyecek ya da içini açmayacak şeyler niye kullanasın ki! Bence istediğin gibi al, severek de yıllarca kullan, senin gözüne kötü gelmiyorsa o kadar da umursama geri kalanları :)
Güle güle kullan![]()
Dogru söylüyorsun canım bi kaç kişi olumsuz yorum yapınca kafama takıldı benımde sonradan düşününce çokta kötü olmıcagını anladım mesele çeyiz olunca baya kara kara düşünmüştüm kötümü olur ki diyeÇok teşekkür ederimm
![]()
Çeyiz listeleri var bir sürü aldıkça karşısına not alırsın ne demek canım rica ederimDogru soylüyorsun canım en iyisi bende bir liste yapıyım dediğin gibi çünkü insanın çogu zaman aklında kalmıyo bakıyosun begeniosun alıyosun eve geliyosun bi bakıyosun almıssın ondan daha önce . Hemen Bi liste yapmalı teşekkür ederim![]()
Aynen canim oyle yapicam onlar kullanmicak sonuctaHerkes bir şeyleri beğenmiyor öyle ya da böyle, bence kendi istediğini beğendiğini al, herkesi memnunu etmeye kalksan ohoooo işin zor![]()