cacxixk cadıloz Kayıtlı Üye 8 Ocak 2007 140 0 96 37 İzmir 15 Ocak 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #1 Renklere göre kadınlar... BEYAZ:Beyaz rengi seven kadınlar,daha çok uysal olurlar ama ufak birşeyden bile mutlu olurlar. SİYAH:Siyah rengi seven kadınlar daha çok karamsarlı ve bencillerdir hep kendilerini düşünürler. SARI:SARI rengi seven kadınlar dolaşmayı severler,aynı zamanda çocuksudurlar. KIRMIZI:Kırm ızı rengi seven kadınlar zekidirler,dolaşmayı severler. PEMBEembe rengi seven kadınlar eğlenceyi severler aynı zamanda alışveriş yapmayı bayılırlar. MAVİ:Mavi rengi seven kadınlar arkadaşlarına çok düşkündür. YEŞİL:Yeşil rengi seven kadınlar ise daha çok ailelerine bağlıdır. TURUNCU:Turuncu rengini seven kadınlar hayatta hep kariyer yapmak isterler hem 1. olmak hep en üst seviyede olmak isterler. MOR:Aşkı severler erkek arkadaşlarına çok düşkündürler
Renklere göre kadınlar... BEYAZ:Beyaz rengi seven kadınlar,daha çok uysal olurlar ama ufak birşeyden bile mutlu olurlar. SİYAH:Siyah rengi seven kadınlar daha çok karamsarlı ve bencillerdir hep kendilerini düşünürler. SARI:SARI rengi seven kadınlar dolaşmayı severler,aynı zamanda çocuksudurlar. KIRMIZI:Kırm ızı rengi seven kadınlar zekidirler,dolaşmayı severler. PEMBEembe rengi seven kadınlar eğlenceyi severler aynı zamanda alışveriş yapmayı bayılırlar. MAVİ:Mavi rengi seven kadınlar arkadaşlarına çok düşkündür. YEŞİL:Yeşil rengi seven kadınlar ise daha çok ailelerine bağlıdır. TURUNCU:Turuncu rengini seven kadınlar hayatta hep kariyer yapmak isterler hem 1. olmak hep en üst seviyede olmak isterler. MOR:Aşkı severler erkek arkadaşlarına çok düşkündürler
figo Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2007 275 2 96 Kocaeli 15 Ocak 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #2 peki bütün renkleri sevenler :) ?
KarKralicesi ATA BARIŞ (: Kayıtlı Üye 16 Eylül 2006 24.056 18.169 823 37 15 Ocak 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #3 cacık .!.: Renklere göre kadınlar... KIRMIZI:Kırm ızı rengi seven kadınlar zekidirler,dolaşmayı severler. PEMBEembe rengi seven kadınlar eğlenceyi severler aynı zamanda alışveriş yapmayı bayılırlar. MAVİ:Mavi rengi seven kadınlar arkadaşlarına çok düşkündür. Genişletmek için tıkla... Üç rengide severim anam aynı beni tarif ediyler...:Roflol: :sm_cool: :Roflol: :sm_cool:
cacık .!.: Renklere göre kadınlar... KIRMIZI:Kırm ızı rengi seven kadınlar zekidirler,dolaşmayı severler. PEMBEembe rengi seven kadınlar eğlenceyi severler aynı zamanda alışveriş yapmayı bayılırlar. MAVİ:Mavi rengi seven kadınlar arkadaşlarına çok düşkündür. Genişletmek için tıkla... Üç rengide severim anam aynı beni tarif ediyler...:Roflol: :sm_cool: :Roflol: :sm_cool:
royall yaşamak herşeye rağmen Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.209 17 116 Kırklareli 15 Ocak 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #4 ben burenklerin hepsini seviyorumm...:uhm:
cacxixk cadıloz Kayıtlı Üye 8 Ocak 2007 140 0 96 37 İzmir 15 Ocak 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #5 ben seviyorum...
Aysecik Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2006 1.128 4 116 Fransa 16 Ocak 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #6 Bende butun renkleri seviyorum ne olacak simdi
Gulpare Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 791 9 621 Diğer 10 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #7 Turuncu,sari ve pembe disinda bütün renkleri severim.. Onlari da severim ama hayatta o renkte giysim yoktur..:)
Turuncu,sari ve pembe disinda bütün renkleri severim.. Onlari da severim ama hayatta o renkte giysim yoktur..:)
EzBuZ Danalar girmiş bostana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 4.203 1 156 11 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #8 beyaz kırmızı siyah paylaşım için tkr canım :)))
CreeP Melankolik Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ekim 2007 399 148 648 42 11 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #9 MOR:Aşkı severler erkek arkadaşlarına çok düşkündürler ihihihhi siyah,mor,kırmızı favori renklerim :) paylaşım için tşk ederim.....
MOR:Aşkı severler erkek arkadaşlarına çok düşkündürler ihihihhi siyah,mor,kırmızı favori renklerim :) paylaşım için tşk ederim.....
lllalll b@rış ve @loş'un @nnişi:) Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2007 5.030 2 156 45 Ankara 11 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #10 turuncu dışında bu renklerin hepsini sefiorumyerimseniben
samyeli34 Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2006 2.652 492 688 11 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #11 beyaz,sıyah,pembe,yeşil,turuncu ve mor ama ben bu renklerın bazılarını cok fazla gıymem ama severım ne olacak şimdı
beyaz,sıyah,pembe,yeşil,turuncu ve mor ama ben bu renklerın bazılarını cok fazla gıymem ama severım ne olacak şimdı
gemxixnxix Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2007 563 0 96 Adana 11 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #12 TURUNCU:Turuncu rengini seven kadınlar hayatta hep kariyer yapmak isterler hem 1. olmak hep en üst seviyede olmak isterler. ben turuncuyu severım ama hıc oyle bencıllıklerım yoktur
TURUNCU:Turuncu rengini seven kadınlar hayatta hep kariyer yapmak isterler hem 1. olmak hep en üst seviyede olmak isterler. ben turuncuyu severım ama hıc oyle bencıllıklerım yoktur
YaXSXaMm Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2007 267 2 96 Antalya 11 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #13 bütünnnnn renkleri seviyorummm bennnn
kumsalll Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2007 1.085 1 116 - Yurtdışı 22 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi cacxixk #14 ee ben siyahı seviyorum.oldumu şimdi