Bisküvi - Kurabiye Tarifi Renkli papatya kurabiye(RESIMLI)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
816
9
96
41
Almanya
misafrlere suncaginiz harika sekilli bir kurabiye

sadce yuvarliycaz...

200 gr margarin
1 su bardagi pudra sekeri
1 adet yumurta
1 yemek kasigi sivi yag
yarim kabartma tozu
1 vanilya aldigi kadar un..gida boyalri
pembe
mavi
yesil
sade ve kakolu olcak..

öncelikle hamuru iyice yoguruyoruz yumusak bir hamur elde ediyoruz ve daha sonra hamuru 4 esit parcaya bölüyoruz icine gida boyalri ekleyip kücük kücük koparip yuvarliyoruz..ve birlestrip cicek seklini veriyoruz..

pastalarim2001ph1.jpg

gıda boyasını onaylamıyorum, sadece sade ve kakaolu hamurla da güzel olur, ellerine sağlık arkadaşım.

canim rica ederim ..onaylayip onaylamadigin sorun degl ben öyle yapiyorum vede cok güzel olyor..

masallah ya cok hamaratsin
tariflerinin hepside birbirinden güzel
denemekde fayda var :)
gözede migdeyede hitab eder bunlar
ellerine emegine saglik
tskler paylasimin icin

rica ederim canimm...evet mideyde gözede hitao edioyr dene canim güzel tadi var..

gerçekten süper olmuuş yaa. ellerinize sağlık. tadını henüz bilmiyorum ama görüntü on numara.

saolun kislar...valah ben gida boyasini ve simleri bocuklarimi hep trden aliyorum ben almnyda yasiyorum ama ben antepten aliyorum hep orda ambalajci vbar yani toptan poset pecete bardak satilan yer ordan aliyorum fiatida cok ucuz 1.5 tl canim..tadida cok gzl hic bi degisiklik yok tatlim..sadce renk ve görüntü var anladin canik...sende arastr mutlaka bulursun tamam..

gıda boyalarının aktarda satılanları var cam kavonozların içinde onlar iyi değilmiş ama ben akide şekeri üreten bir yerden alıyorum sonuçta şekerde kullanılan boya onlar iyiymiş onuda bir dene istersen

canim valah ben yaklasik 5 yildr kullaniyorum bu boyalardan hic bi zarari olmadi ben aldigim ürünü bilirim canim oyuzden güvenli biliyorum bazi kavnozdakiler icinde kötü maddeler varmis onu bilyom ben ondan almiyorum canim..5 yildr aldigim yer güvenerekde aliyorum yinede saol bilgin icin..

bayıldım bayıldım çok güzel gözüküyolar tadlarıda eminim öyledir

canım çok güzel görünüyorlar insan kıyamaz ya bunları yemeye emeğine sağlık paylaştığın için teşekkürler........

saqol canm bnimmmm yokk kiss yenilir ne olcakk mideyee de gözede hitap etmeli pastalar bence...

Canim kac derecede pisirdin bunu muthis gorunuyor birde hamura gida boyalarini hangi miktarlarda koydun.

Back
X