Salata Tarifi Renkli Patates Topları (Resimli )

mavrulam

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2007
6.527
884
363
38
ayrı ayrı tabaklara havucu, dereotunu ve biberi koyun. patatesten bir miktar alıp avcunuzda top yapın. daha sonra bu topu havuca bulayıp tabağa yerleştirin. bu işlemi tüm malzemeler bitene kadar tekrarlayın.

renkli_patates_toplari.jpg

ayyy bayıldım görüntüsü çok hoş
gün toplantım için değişik bişeyler arıyodum ellerine sağlık

Ay evet güzel görünüyorlar cokacimcoook bu şekilde ezilerek içine tereyag konan patatesler sıcak ken güzelde soğuyuncada lezzetli oluyarlarmı peki.. birde alternatif olarak başka ne ile kaplayabiliriz fikri olan varmı???

Bence herşey olur...
Patatesle ne yenilebiliyorsa ..
Mesela peynir bence çok hoş olur....
Bide bunun üzerine yoğurt dökeceksin tam süper olur... cokacimcoook

yarın misafirim var deneyeyim bari .patatesi çok severim. içine mayonezde olabilirmi patatesin .:) birde makarna salatası tarifi aradım sitede bulamadım Bilenvarmı ??

çok güzel. acı yiyemeyenler renk olsun diye rendelenmiş kırmızı lahanaya da bulayabilirler mor mor:)

salatabn1.png

bugun yaptım..cok guzel oldu gercekten ama dere otu yerıne maydanoz saplarını kucuk kucuk dograyıp yaptım ..acı da yıyemedıgım ıcın pul bıberle cok acı oldu bıdahakı sefere kırmızı lahanayla denıyım... :lepi:

Ellerine sağlık mavrulam gerçek emeği geçen site mi yapmış ne farkeder .......Kadınlar kulubünde paylaşam mavrulammm

Back
X