kızlar doktora gittim 7 aydır olmuyo bebeiş diye.oda bidahaki ay renkli rahim filmine bakarız dedi.nedir bu film nasıl çekliyo.ben korktum.bilen varsa anlatırsa sevinirim.şimdiden sağolun.moralimde kötü ya niye olmuyo ya ((
kızlar doktora gittim 7 aydır olmuyo bebeiş diye.oda bidahaki ay renkli rahim filmine bakarız dedi.nedir bu film nasıl çekliyo.ben korktum.bilen varsa anlatırsa sevinirim.şimdiden sağolun.moralimde kötü ya niye olmuyo ya ((
canim gecmis olsun.insallah en kisa zamanda bebis haberlerini duyariz.a.s. ben cektirmedim ama arkadasim cektirdi rahim filmi.10 dakika kadar suruyomus cokta acili bi islem degilmis tabi duydugum kadariyla boshayallersmile
korkulcak biyer değil istanbuldaysan eğer radyomarı şiddetle öneriyorum fındıkzadedeki şubesinde çektirdim ..inan hiç acı duymadım...zaten onlar değişik bi yöntemle çekiyolar.
nasıl yaptıklarını anlatım. komple soyunup önlük giydim sedyeye uzandım.dizlerimi kırdım..bi makine var önce ilac verilmeden karnından filmini çekiyo..rahim ağzını spekulumla açıp,katereterle(büyük şırınga) ilacı vermeye başlıyolar yine cihaz üstten filmini çekiyo 3 dk. sürüyo ve bitiyo...
anestezi almana gerek yok..320 tl ye cektırmıstım