Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
renkli sütyenler örneğin pembe mavi mor vb. gibi, ne tür elbiselerle giyiliyor? abiyelerle falan mı acaba?
yoksa sadece eşlere cazip görünmek için mi alınıyor acaba bunu merak ediyorum bilen varsa paylaşabilir mi?
ben çok severim rengarenk iç çamaşırı kullanmayı
kimi zaman ayakkabıma uydururum rengini kimi zaman tisortume kimi zaman çantama, pantolonuma vb.
kimse görmese de ben kendimi böyle daha mutlu hissediyorum :)
ben çok severim rengarenk iç çamaşırını zaten iç çamaşırı hastasıyım her renkten var iç çamaşırı dükkanına girince kendimi kaybediyorum eşiminde hoşuna gidiyo tabiiii yerimseniben
Benim hemen her renk iç çamaşırım vardır..sositososito
Giydiğim kıyafetin içinde ona uyumlu çamaşır giyerim ben..
Hele en son aldıklarım,mor sütyenimin üst kısmında minicik süsleri var siyah renkli.. Siyah sütyenimin süsleri de kırmızı..:lepi:
Çok şekerler bence..:icecream:
iç göstermeyen tişörtlerle giyilir
aşkınla başbaşayken giyilir:jeyyar:
hatta ben bi teyze gördm kuzenimin düğününde elektrik mavisi sırtı açık elbiseyi elektrik mavisi sütyenle giymiştidelikafadulden