Renkli sütyenler nerelerde giyiliyor?

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
renkli sütyenler örneğin pembe mavi mor vb. gibi, ne tür elbiselerle giyiliyor? abiyelerle falan mı acaba?
yoksa sadece eşlere cazip görünmek için mi alınıyor acaba bunu merak ediyorum bilen varsa paylaşabilir mi?

ben çok severim rengarenk iç çamaşırı kullanmayı
kimi zaman ayakkabıma uydururum rengini kimi zaman tisortume kimi zaman çantama, pantolonuma vb.
kimse görmese de ben kendimi böyle daha mutlu hissediyorum :)

ben de seviyorum dun pembesini aldim.alttan giyiyorum iste.kimse gormese de kendim goruyorum,esim goruyor.bu yeter :)

Ben de merak ediyordum bunu hep.. Ama hoş duruyor bu kesin..

ben çok severim rengarenk iç çamaşırını zaten iç çamaşırı hastasıyım her renkten var iç çamaşırı dükkanına girince kendimi kaybediyorum eşiminde hoşuna gidiyo tabiiii yerimseniben

Renkli iç çamaşırı vazgeçilmezim benim Beyazı hç sevmem mecbur gelince giyerim ama fosforlu pembe bile var :D oje ile bütünlerim yada kıyafetim ile

Benim hemen her renk iç çamaşırım vardır..sositososito
Giydiğim kıyafetin içinde ona uyumlu çamaşır giyerim ben..
Hele en son aldıklarım,mor sütyenimin üst kısmında minicik süsleri var siyah renkli.. Siyah sütyenimin süsleri de kırmızı..:lepi:
Çok şekerler bence..:icecream:

iç göstermeyen tişörtlerle giyilir
aşkınla başbaşayken giyilir:jeyyar:
hatta ben bi teyze gördm kuzenimin düğününde elektrik mavisi sırtı açık elbiseyi elektrik mavisi sütyenle giymiştidelikafadulden

Bende cok severim rengarenk camasir giymeyi..
O gün kiyafetime hangisi uyuyorsa onu giyerim, kenimi cok rahat hissediyorum böyleliklezemuszemus

bende cok severimmm renkli renkliii
kıyafetlerde cok hoş durduğuna inanıyorumm
:lepi:sırnaşık şey

ben çok severim renkli iççamaşırını her renkten iççamaşırım var
hem eşimin hoşuna gidiyo:kedi: hemde kıyafetlerimin rengine uygun olanı giyiyorum

Back
X