Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçınca gündesiniz bat kaç
Bugün adetim 1 gün gecti ama olmadım. Ovulasyon testimde yumurtlamayi 2 ekim de görmüştümKaçınca gündesiniz bat kaç
Yani adet gelmeden bir hafta öncesinde gelir genelde. Test varsa yapın yerleşme ise pozitif çıkar zatenBugün adetim 1 gün gecti ama olmadım. Ovulasyon testimde yumurtlamayi 2 ekim de görmüştüm
Yapıyordum hep silik çizgi çıkıyordu sonra yalancı diye düşünüp inanmadım adeti bekledim açıkçası bugün de çok belim ağrıdı benim adetim hiç böyle başlamaz hep akintim koyu olurdu bir de hiçbir adetim de göğüs ucum ağrıması şimdiye kadar kaç gündür hep ağrıyorYani adet gelmeden bir hafta öncesinde gelir genelde. Test varsa yapın yerleşme ise pozitif çıkar zaten
Aşırı silikse güvenmeyin ama şu sıralar yapsanız bu yerleşme iyiyse daha net ve ilk 5 dakikada çıkarYapıyordum hep silik çizgi çıkıyordu sonra yalancı diye düşünüp inanmadım adeti bekledim açıkçası bugün de çok belim ağrıdı benim adetim hiç böyle başlamaz hep akintim koyu olurdu bir de hiçbir adetim de göğüs ucum ağrıması şimdiye kadar kaç gündür hep ağrıyor
Yerleşme kanamasinin bitmesini bekleyin diyorlar hep ama yerleşme kanamasıysa eğer o esnada yapsak da olur muAşırı silikse güvenmeyin ama şu sıralar yapsanız bu yerleşme iyiyse daha net ve ilk 5 dakikada çıkar
Benim de adetim iki gün geçince böyle bir akıntım oldu ilk kez olmuştu şu an hamileyim inşallah hamilesindirBugün adetim 1 gün gecti ama olmadım. Ovulasyon testimde yumurtlamayi 2 ekim de görmüştüm
Tabi ben yerleşme ertesi öğrendim canımYerleşme kanamasinin bitmesini bekleyin diyorlar hep ama yerleşme kanamasıysa eğer o esnada yapsak da olur mu
Tabi ben yerleşme ertesi öğrendim canım
Yerleşme kanaması bende leke şeklinde geldi devam etmedi zatenYerleşme kanamasinin bitmesini bekleyin diyorlar hep ama yerleşme kanamasıysa eğer o esnada yapsak da olur mu
Leke nasildi peki bu şekilde miydi daha mı farklıydı ve ağrı hissettiniz miYerleşme kanaması bende leke şeklinde geldi devam etmedi zaten
İnşallahBenim de adetim iki gün geçince böyle bir akıntım oldu ilk kez olmuştu şu an hamileyim inşallah hamilesindir![]()
Açık kahve bundan hafif koyunca. Kasıklarda bi saat felan adet olacakmış gibi sancı vardı.Leke nasildi peki bu şekilde miydi daha mı farklıydı ve ağrı hissettiniz mi
Anladım bebisiniz sağlıkla gelsin inşallah darısı başıma olsunAçık kahve bundan hafif koyunca. Kasıklarda bi saat felan adet olacakmış gibi sancı vardı.
Daha önce böyle bir akıntı yaşamadıysanız yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. Çünkü iki gün gecikti öyle bir leke gördüm karnım da baya ağırıyordu adet oldum sandım. Ama sadece silince geldi peçeteye devamı olmadıİnşallah![]()
Aminn. Tez zamanda beklediğin haberi al inşallah canımAnladım bebisiniz sağlıkla gelsin inşallah darısı başıma olsun
Yok hiç böyle bir akıntı yaşamadım ne böyle bir akıntı ne göğüs ağrısı hiç olmadı Ben deDaha önce böyle bir akıntı yaşamadıysanız yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. Çünkü iki gün gecikti öyle bir leke gördüm karnım da baya ağırıyordu adet oldum sandım. Ama sadece silince geldi peçeteye devamı olmadı
Göğüs ağrısı da vardı bende hala var adetten önce başlamıştı benim de ilk kez olmuştu. Vücudunu en iyi sen bilirsin her ay olandan farklıysa vardır bir şeyler çok merak ettim öğrenince yazar mısın inşallah hamilesindirYok hiç böyle bir akıntı yaşamadım ne böyle bir akıntı ne göğüs ağrısı hiç olmadı Ben de
İnşallah bana lütfen dua edin, yazarım tabi kiGöğüs ağrısı da vardı bende hala var adetten önce başlamıştı benim de ilk kez olmuştu. Vücudunu en iyi sen bilirsin her ay olandan farklıysa vardır bir şeyler çok merak ettim öğrenince yazar mısın inşallah hamilesindir![]()
İnşallah allah nasip etmiştir bir an önce güzel haberler alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah bana lütfen dua edin,