- Konu Sahibi wildflower83
-
Haklısın o aklıma gelmedionce kendı sacının rengını yaz kı acılması gerekıyor mu gerekmıyor mu kaclık oksıdan lazım yazsınlar.
Aslında saç renginiz çok kolay alır bu rengiHaklısın o aklıma gelmediaşağıdaki resim bana ait. Eki Görüntüle 2579307
Umarım birileri yardımcı olurAslında saç renginiz çok kolay alır bu rengi
Yakın renkler çünkü
Benim çok bilgim yok olan arkadaşlar yazar
Konuyu takipteyim bnmde hosuma gitti
Bu saci acmadan tutar o renk de. Bu fotoda karen gillan insaci koyu cikmis.daha acik bakir kizil onun rengi. Ama Bu kiz genelde zencefil kafayla gezdi. Cok tatlidir o rengi de ayrica. Insan kendinde olunca 3 renk karistirmak problem olmuyo da sana onermekten korktum acikcasi.Haklısın o aklıma gelmediaşağıdaki resim bana ait. Eki Görüntüle 2579307
Resimdeki saç rengimde üç çeşit boya var syoss karamel palette yoğun bakır ve tarçın kahveBu saci acmadan tutar o renk de. Bu fotoda karen gillan insaci koyu cikmis.daha acik bakir kizil onun rengi. Ama Bu kiz genelde zencefil kafayla gezdi. Cok tatlidir o rengi de ayrica. Insan kendinde olunca 3 renk karistirmak problem olmuyo da sana onermekten korktum acikcasi.
Teşekkür ederimSıcak bakır kahve gibi duruyor oksidan olarak bir tup 6 yarım tup 9 koyardım ben bakır yaptıgımda yınede arastırın.
Garnier 6.46 yoğun bakır kahve galiba istediğim renge benziyor. Takipteyim deyince sizle paylaşayım dedim. Sade mi denesem yoksa içine yoğun bakır da mı katsam onu bilemedimAslında saç renginiz çok kolay alır bu rengi
Yakın renkler çünkü
Benim çok bilgim yok olan arkadaşlar yazar
Konuyu takipteyim bnmde hosuma gitti
bu kızın sacı da tek renkle olcak gıbı degıl . Benim sacım cılek kızılından akma turuncumsu sonuk bı renk su an azcik nemi yerjne gelsin diye nadasa biraktim :). acık kızıl tonları pembe falan yaptim hic acici kullanmadan tuttu hepsi kizil tonlari olunca. Sende de tutar koyu bi kizil ve bakir karistirmak gerek bence.Resimdeki saç rengimde üç çeşit boya var syoss karamel palette yoğun bakır ve tarçın kahve
Önce ben de öyle düşündüm ama işin içine kızıl girince ne kadar koymak gerekir fazla kaçarsa kızıl olurum diye emdişelendim. Palette bakır kahve ve sırf yoğun bakır aldım aynı oranda karıştırıp bi deneyeceğim bakalım sonuç ne olacakbu kızın sacı da tek renkle olcak gıbı degıl . Benim sacım cılek kızılından akma turuncumsu sonuk bı renk su an azcik nemi yerjne gelsin diye nadasa biraktim :). acık kızıl tonları pembe falan yaptim hic acici kullanmadan tuttu hepsi kizil tonlari olunca. Sende de tutar koyu bi kizil ve bakir karistirmak gerek bence.
kolay gelsın:) ınsallah guzel olur.Önce ben de öyle düşündüm ama işin içine kızıl girince ne kadar koymak gerekir fazla kaçarsa kızıl olurum diye emdişelendim. Palette bakır kahve ve sırf yoğun bakır aldım aynı oranda karıştırıp bi deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak
Siyaha boyaliysa hiç bulaşma kahverengiyse daha kolayArkadaşlar merhaba
Eklediğim resimdeki yoğun koyu bakırı amonyaklı amonyaksız hangi saç boyasıyla kaç vol oksidanla elde edebilirim? Nette çok araştırdım ama benzeyenler de ışıksız ortamda kahve gibi duruyor. Bakır kızılı yazıyor ama bakır kızılın da bir çok tonu var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Eki Görüntüle 2579201
Tamam teşekkür ederim ilgilendiğin için. Rengi tutturursam ya da istediğim tona yakın olursa inoa ile devam etmek istiyorum en azından amonyaksızkolay gelsın:) ınsallah guzel olur.kızıl sacı yıpratıyo sıyah gıbı. cok sık kullandıgında püskül gıbı yapıyo sacı kurutuyo o yuzden sureklı ton degıstırırken arada mınımum 1 ay olmasına ozen goster
Saçım açık bakır zaten. İstediğim ton daha koyuSiyaha boyaliysa hiç bulaşma kahverengiyse daha kolay
Açıcı yapcan ama yüksek açıcı olmasın bir anda açarak yapma saçından olursun yavaş yavaş açarak kuaför malzemelerinin satıldığı yerden en düşüğün bir fazlasını al suyunu tozuyla birlikteSaçım açık bakır zaten. İstediğim ton daha koyu
Teşekkür ederim. Bakır kahve ve yoğun bakır karıştırdım ne yazık ki bu renk olmadı. Onun akmasını ve saçımın dinlenmesini bekleyeceğim artık. Peki bu rengi hangi boyalarla elde edebilirim fikriniz var mı? Sonradan düşününce bana koyu tarçın bakır gibi geldi bu renk ama koyu yarçın bakırı nasıl elde edeceğimi bilemiyorum. Piyasadakilerin çoğu açık renk tarçın bakır çünküAçıcı yapcan ama yüksek açıcı olmasın bir anda açarak yapma saçından olursun yavaş yavaş açarak kuaför malzemelerinin satıldığı yerden en düşüğün bir fazlasını al suyunu tozuyla birlikte
Piyadadakiler açıksa içine bir fındık büyüklüğünde igora boyadan koyabilirsinTeşekkür ederim. Bakır kahve ve yoğun bakır karıştırdım ne yazık ki bu renk olmadı. Onun akmasını ve saçımın dinlenmesini bekleyeceğim artık. Peki bu rengi hangi boyalarla elde edebilirim fikriniz var mı? Sonradan düşününce bana koyu tarçın bakır gibi geldi bu renk ama koyu yarçın bakırı nasıl elde edeceğimi bilemiyorum. Piyasadakilerin çoğu açık renk tarçın bakır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?