Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek zaten çok netkızlar doktor başta kıza benziyor dedi şimdş de %90 erkek dedi. aslında farketmez ama merak ediyorum siz ne diceksiniz. 3 hafta sonra bida gidicem ozaman kesinleşir sanırım :)))))![]()
evet erkekmiş:)))))))Erkek zaten çok net
Evet pipiyukarıya doğru genital bölge
Kız canım yumurtalık olsa çıkıntıda olur kaç haftalk bu görüntüKız benimkilere de bir bak. Şu işaretli yumurtalık düşünüyorum ama pipi nerde o zaman![]()
17+3’tüm . Doktorum ‘daha kız eşyası filan alma çünkü %100 diyemem ama ben kız diyorum şimdilik’ dedi .Kız canım yumurtalık olsa çıkıntıda olur kaç haftalk bu görüntü
Banada kız gibi geldi hamile kalırken sağdamı oldu batma soldamı17+3’tüm . Doktorum ‘daha kız eşyası filan alma çünkü %100 diyemem ama ben kız diyorum şimdilik’ dedi .
Tabii ki allah sağlıklısını hayırlısını versin fakat gönlüm daha çok ‘kız’ diyor . Tam hayal kurcam kız bebek , isim bilmem ne kuramıyorumsıpa ya :)
İnşallah canım rabbim sağlıklı versindeTüp bebek gülüm :) sağ sol bilmiyorum ..
ama herkes ‘eğer kız dendiyse %80 kızdır , erkeklerin pipisi kordon bağı ile karışıyor o yüzden kızlar genelde doğru çıkıyor’ diyor .
Allah hayırlısını versin![]()