N Nur_ece Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2013 621 181 103 7 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nur_ece #1 Kızlar resimde gösterdim bebeğimin saçında kepeğe benzer bişeyler oluştu Konak sanırum .. nasıl geçirebilirim Eklentiler IMG_0817.webp 4,7 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar resimde gösterdim bebeğimin saçında kepeğe benzer bişeyler oluştu Konak sanırum .. nasıl geçirebilirim
krc05 everything is ok:) Kayıtlı Üye 3 Aralık 2012 1.270 1.219 133 7 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nur_ece #2 Evlimutsuzzz .!.: Kızlar resimde gösterdim bebeğimin saçında kepeğe benzer bişeyler oluştu Konak sanırum .. nasıl geçirebilirim Genişletmek için tıkla... bebeğiniz kaç aylık? benim pamuğa zeytinyağı dökün, kafasına sürün, bir 10 dk. bekleyin. 10 dk sonra sık dişli bir tarakla geriye tarayın, konaklar hemen kabarır kepek gibi, banyo yaptırın sonra. 2-3 gün tekrarlayın çokluğuna göre, birşey kalmaz.
Evlimutsuzzz .!.: Kızlar resimde gösterdim bebeğimin saçında kepeğe benzer bişeyler oluştu Konak sanırum .. nasıl geçirebilirim Genişletmek için tıkla... bebeğiniz kaç aylık? benim pamuğa zeytinyağı dökün, kafasına sürün, bir 10 dk. bekleyin. 10 dk sonra sık dişli bir tarakla geriye tarayın, konaklar hemen kabarır kepek gibi, banyo yaptırın sonra. 2-3 gün tekrarlayın çokluğuna göre, birşey kalmaz.
gonulll Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 9.016 10.950 448 7 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nur_ece #3 Evlimutsuzzz .!.: Kızlar resimde gösterdim bebeğimin saçında kepeğe benzer bişeyler oluştu Konak sanırum .. nasıl geçirebilirim Genişletmek için tıkla... krc05 arkadasin dedikleri dogru. Cok iyi durulanmamaktan da oluyor.sampuan sac derisinde kalinti yapincada konak oluyor.
Evlimutsuzzz .!.: Kızlar resimde gösterdim bebeğimin saçında kepeğe benzer bişeyler oluştu Konak sanırum .. nasıl geçirebilirim Genişletmek için tıkla... krc05 arkadasin dedikleri dogru. Cok iyi durulanmamaktan da oluyor.sampuan sac derisinde kalinti yapincada konak oluyor.