Resimleri kanıt olarak kullanabılırmıyım ?

disi kanarya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
32
1
1
Merhaba benım sorum su olucak ; ben esımden sıddet gördüm bir kaç kez ve dayak harıcı sözlü siddette goruyorum sureklı bıkeresınde hastaneye gıdıp darp raporu alıcaktım gondermedı ama ben resımlerını cektım vucudumdakı morlukların kızarıklıkların ve benı aldatmasını yakaladım telefonda onunda resmını cektım bunlar delıl olabılırmı biliyorum zorluk cıkarıcak gıbı gelıyo bana ve benım dugunumdekı butun aılemın taktıgı takıya kadar harcadı fazlasını ıstemıyotum sadece benden aldıklarını gerı verırmı 1 yıllık evlıyım zaten. şimdiden tesekkür ederim ilginiz için.

Merhaba benım sorum su olucak ; ben esımden sıddet gördüm bir kaç kez ve dayak harıcı sözlü sissette goruyosun sureklı bıkeresınde hastaneye gıdıp darp raporu alıcaktım gondermedı ama ben resımlerını cektım vucudumdakı morlukların kızarıklıkların bu delıl olabılırmı ve benım dugunumdekı butun aılemın taktıgı takıya kadar harcadı fazlasını ıstemıyotum sadece benden aldıklarını gerı verırmı ? benı aldatmasınıda yakaladım hatta mesajında resmını cektım 1 yıllık evlıyım zaten. şimdiden tesekkür ederim ilginiz için.
Vermez. Boşanmak istiyorsan boşan. Boşver intikamı kendini kurtar
PEKI O RESIMLERI KULLANARAK BOSANMAYI KOLAYLASTIRABILIRMIYIM ?

Merhaba;
Resimleri delil olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca maddi ve manevi tazminat alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız nafaka da talep edebilir ve alabilirsiniz.
İyi günler dilerim.

Back
X