CEACB Guru Kayıtlı Üye 22 Ekim 2007 204 2 296 Türkiye 31 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi CEACB #1 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2015
A askısı Ziyaretçi 5 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi CEACB #3 bilgilendirme için çok teşekkürler türk ordusunnda dünyanın en iyi orduları arasında görmekten kıvanç duydum Osamnlı zaten zamanında kuşkusuz 1 numara olduğu için söylememe bile geek yok sanırım a.syerimseniben
bilgilendirme için çok teşekkürler türk ordusunnda dünyanın en iyi orduları arasında görmekten kıvanç duydum Osamnlı zaten zamanında kuşkusuz 1 numara olduğu için söylememe bile geek yok sanırım a.syerimseniben
UzmaN Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2007 5.078 11 156 Kütahya 10 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi CEACB #4 Resimler görüntülenemiyor bu sebeple konuyu kilitliyorum..Tekrar eklemek isterseniz konu sorumluları yada bölüm modu ile iletişime geçiniz..
Resimler görüntülenemiyor bu sebeple konuyu kilitliyorum..Tekrar eklemek isterseniz konu sorumluları yada bölüm modu ile iletişime geçiniz..