Resimli bakar misiniz

dün yaptım testi,adetime 1 gün kala,bugün de regl olmadım,yalnız kızlar bu çizgi hemen oluşmadı saatler geçmişti bunu gördüğümde onun için benim umudum yok açıkçası.

Hayırlı olsun Canım seninki zaten çok net,sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Çok teşekkür ederim canım darısı tez zamanda sana inşallah. Bu arada saat sonra geçersiz olur canım benim de öyle olurdu birkaç saat sonra bakardım çift çizgi olurdu ama maalesef sonra adet gelirdi. Hamile olduğun zaman hemen oluyormuş çizgi yaşayarak deneyimlemiş oldum.

dün yaptım testi,adetime 1 gün kala,bugün de regl olmadım,yalnız kızlar bu çizgi hemen oluşmadı saatler geçmişti bunu gördüğümde onun için benim umudum yok açıkçası.
Testin üzerinde de 5 dk sonrasını önemsemeyin diyor ama bellide olmuyor kimilerinki bir kaç saat sonra belli oluyor en iyi çözüm kan testi

Benim oğlumda negatif çıkmıştı kan verdim 86 çıktı beta hcg,sonra geldim baktım test pozitif olmuştu :) onun için bilemedim pazartesi de yaparım yine negatifse artık yapacak bir şey yok

Benim oğlumda negatif çıkmıştı kan verdim 86 çıktı beta hcg,sonra geldim baktım test pozitif olmuştu :) onun için bilemedim pazartesi de yaparım yine negatifse artık yapacak bir şey yok
İnş hamilesindir haberdar et bizleride kan verbakalım bi

Canım inşlh hamilesindir bende adete 5 gün kala böyle gördüm testi. Hamileyim dedim kendi kendime. Ertesi gün pembeleşti yine çok silikti. Pençeleşen gün 45 çıktı hcg

Canım bana aylar önce mesaj atmıştın ozamandan hala şüphen mi var? Hamile olsan suan karnın büyümüş olurdu ve hareketlerini hissediyo olurdun ozamandan şüphen varsa eğer

Canım bana aylar önce mesaj atmıştın ozamandan hala şüphen mi var? Hamile olsan suan karnın büyümüş olurdu ve hareketlerini hissediyo olurdun ozamandan şüphen varsa eğer
Evet canım o zamandan. Test yapıyorum böyle çıkıyor bi daha yap diyorlar ondan hala yapıyorum...

Testi uyguladıktan 10 dk sonra oluşabilecek degisikliğe güvenmeyin diye not yazar testlerde.ilk 10 dk içind e çizgi çıkarsa güvenirliği yüksektir

Testi uyguladıktan 10 dk sonra oluşabilecek degisikliğe güvenmeyin diye not yazar testlerde.ilk 10 dk içind e çizgi çıkarsa güvenirliği yüksektir
Ben bunu sabah ilk idrar ile 8 de yaptım sonra 5 saat böyleydi kapağını açtım beyaz oldu onun yeriymiş on dkkayı baya geçmişti

Pembe veya kırmızı bi çizgi yoktu işte olsa kırmızı olurdu. Artık testlere son veriyorum eczane baya para kazandi bu konuda benden :)
Bencede canım ve artık düşünme bence üzerinden aylar geçmiş çünkü :))

Back
X