Resimli!!! Bu yerleşme kanaması mi?

Sende kusura bak o zaman canım burası herkese herşeye açık bir site görmek istemiyorsan üye olmasaydin zorla seni üye mi yaptılar.Ayrica sen kadınlardan gelen her ay akan kana kurban ol unutma şuan o kan annenden gelmese sen şuan bu mesajı atamıyor olucaktin.
Offfff ne boşsunuz ya. Bacım, senin kanını biz görmek ZORUNDA DEĞİLİZ. Kazen Kazen abiye soralım. Burası adet kanımızı atmak için kurulmuş bir sayfa mı diye. Kendisi kurucusu olarak verecektir cevabını.

Daha
Offfff ne boşsunuz ya. Bacım, senin kanını biz görmek ZORUNDA DEĞİLİZ. Kazen Kazen abiye soralım. Burası adet kanımızı atmak için kurulmuş bir sayfa mı diye. Kendisi kurucusu olarak verecektir cevabını.
Kendinize guveniniz yok ki ne ad var ne bişey fake bir hesaptan klavye delikanlıgi yapmak tam size göre neyseki duygularımız karşılıklı sizin gibi kalitesiz vasifsizla muhatap olup seviyemi dusurmucem görmek istemiyorsan engelle bacım.

Daha

Kendinize guveniniz yok ki ne ad var ne bişey fake bir hesaptan klavye delikanlıgi yapmak tam size göre neyseki duygularımız karşılıklı sizin gibi kalitesiz vasifsizla muhatap olup seviyemi dusurmucem görmek istemiyorsan engelle bacım.
Şimdi birşey diyeceğim ceza yiyeceğim. Seninle uğraşmıyorum. Git oyna kendi halinde. O kanı akrabanıza atmaya cesaret yok burda anonimliğe güvenip pislik paylaşıyorsunuz. Defalarca bu konular uyarıldı, defalarca arsızca devam ediliyor. Siz hem terbiyesiz hemde arsızsınız. Allah ıslah etsin ya.

Kanin üstünde yerlesme kanamasiyim yazmıyor her çeşit kani tahlil edemiyoruz.. doktora gösteren o da bilmez. Ya da git doktoruna at..ben kürtaj oldum sonra parça düştü foto cektim ama göstermedm bakayımda demedi sadece söyledim

Hanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat ediniz ve lütfen ”uygunsuz görsel” kategorisine girecek görseller paylaşmayınız yasaktır.

Ya görseli de geçtim, gerçekten burada adet kanamasıyla yerleşme kanamasının farkını nasıl bilebiliriz? Google'a baksanıza🤦🏻‍♀️

Back
X