- 31 Ocak 2023
- 26
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi Mehtap dag
Bakar mısınız lütfen bu yerleşme kanamasi mi yoksa adet mi adetim bugün 7.gun olmuştu gecikeli inşallah yerlesmedir.Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotoğraf gözükmüyorBakar mısınız lütfen bu yerleşme kanamasi mi yoksa adet mi adetim bugün 7.gun olmuştu gecikeli inşallah yerlesmedir.Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Yav bırak gözükmesinfotoğraf gözükmüyor
Sizin gibi cahil kesim yüzünden zaten gelisemiyor ülkemiz iyi günler.Yav bırak gözükmesin
Ben senin a.ından akan kanı görmek zorunda mıyım bacım ya. Kusura bakma milletin vajinasından gelen kanı paylaşmak laiklik değilSizin gibi cahil kesim yüzünden zaten gelisemiyor ülkemiz iyi günler.
Ben senin a.ından akan kanı görmek zorunda mıyım bacım ya. Kusura bakma milletin vajinasından gelen kanı paylaşmak laiklik değiliğrençlik. Kanınız da size özel kalsın pisliğinizi bari paylaşmayın.
Offfff ne boşsunuz ya. Bacım, senin kanını biz görmek ZORUNDA DEĞİLİZ.Sende kusura bak o zaman canım burası herkese herşeye açık bir site görmek istemiyorsan üye olmasaydin zorla seni üye mi yaptılar.Ayrica sen kadınlardan gelen her ay akan kana kurban ol unutma şuan o kan annenden gelmese sen şuan bu mesajı atamıyor olucaktin.
Kendinize guveniniz yok ki ne ad var ne bişey fake bir hesaptan klavye delikanlıgi yapmak tam size göre neyseki duygularımız karşılıklı sizin gibi kalitesiz vasifsizla muhatap olup seviyemi dusurmucem görmek istemiyorsan engelle bacım.Offfff ne boşsunuz ya. Bacım, senin kanını biz görmek ZORUNDA DEĞİLİZ.Kazen abiye soralım. Burası adet kanımızı atmak için kurulmuş bir sayfa mı diye. Kendisi kurucusu olarak verecektir cevabını.
Şimdi birşey diyeceğim ceza yiyeceğim. Seninle uğraşmıyorum. Git oyna kendi halinde. O kanı akrabanıza atmaya cesaret yok burda anonimliğe güvenip pislik paylaşıyorsunuz. Defalarca bu konular uyarıldı, defalarca arsızca devam ediliyor. Siz hem terbiyesiz hemde arsızsınız. Allah ıslah etsin ya.Daha
Kendinize guveniniz yok ki ne ad var ne bişey fake bir hesaptan klavye delikanlıgi yapmak tam size göre neyseki duygularımız karşılıklı sizin gibi kalitesiz vasifsizla muhatap olup seviyemi dusurmucem görmek istemiyorsan engelle bacım.
Kanli ped görmek istemediğimiz icin mi?Sizin gibi cahil kesim yüzünden zaten gelisemiyor ülkemiz iyi günler.
NeSizin gibi cahil kesim yüzünden zaten gelisemiyor ülkemiz iyi günler.