RESİMLİ!Burun aneliyatı sonrası asimetri sorunu!

Indge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
24
3
1
38
Merhaba burun ameliyatı olalı tam olarak 32 gün oldu ama burun kanatlarım asimetrik ve deliklerim eşit değil! Buna benzer sorunu olup düzelen var mı?

Eklentiler

• 43E5DDC1-FE01-4463-BBE5-E91DAB6D8DD5.webp
    43E5DDC1-FE01-4463-BBE5-E91DAB6D8DD5.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 1.244
  • 5FEFEDC2-8C4C-4B9F-B55A-C8CD66B326A6.webp
    5FEFEDC2-8C4C-4B9F-B55A-C8CD66B326A6.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 706
Yani pek şişlik gibi durmuyor. 2. Resme benzer onceki hali varsa daha net birsey söylenebilir.

1.ay kontrolünde doktor ne dedi. Bir taraf daha aşağıya inmiş gibi duruyor

Rsimde bana gore sag assagi inik mi onu mu diyorsunz cok sis gorunuyor sanirim inmemis daha

1.ay kontrolünde doktor ne dedi. Bir taraf daha aşağıya inmiş gibi duruyor
Doktorum düzeleceğini söyledi yinede asimetrik delikler için burun içi aparat nostril verdi.ben pek düzeleceğini sanmıyorum malesef :(

Sol taraf daha aşağıda duruyor ama çekimden dolayı mı öyle gözüküyor anlamadım. Çekimden dolayı değilse burun ucu ödeminden kaynaklı olabilir. Ki sağ tarafta burun sırtı ile yanak arası yerde daha fazla ödemli

Sol taraf daha aşağıda duruyor ama çekimden dolayı mı öyle gözüküyor anlamadım. Çekimden dolayı değilse burun ucu ödeminden kaynaklı olabilir. Ki sağ tarafta burun sırtı ile yanak arası yerde daha fazla ödemli
Maalesef çekimden dolayı değil ama bir ayda bu düzelmezmi kaç ayda o ödemler aşağı iner ki ?

Maalesef çekimden dolayı değil ama bir ayda bu düzelmezmi kaç ayda o ödemler aşağı iner ki ?
Tabi duruma göre daha erken de olur bazı bölgelerdeki ödemler daha erken bazı yerlerdeki geç de gidebilir kişiye de bağlı ama bir kaç ay sonra o ödemler tamamen gidiyor

Ben de 2.ayımdayım, 1ayda bile baya değişti ama bende belli bir asimetri sorunu olmadığı için sağlıklı yorum yapamicam tam olarak ama burdan görüp duyduğum 6ayda çoğu şişlikler geçiyormuş

Merhaba burun ameliyatı olalı tam olarak 32 gün oldu ama burun kanatlarım asimetrik ve deliklerim eşit değil! Buna benzer sorunu olup düzelen var mı?
Ay resmen benim burnumun aynısı. Bende de aynı sorun var delircem. Benimki daha 13 günlük ama aynen böyle duruyor. Doktor da 2 ay sonrasında sonuç konuşmaya başlamak daha sağlıklı olur dedi. Burada da bazı yazan arkadaşlar ödemden olduğunu ve zamanla geçtiğini yazmış. Umarım öyledir :KK17:

Burun kökünden itibaren kemikte de eğrilik var, gibi görünüyor. Fotoğraf açısı ile de ilgili olabilir tabii.

Doktorum düzeleceğini söyledi yinede asimetrik delikler için burun içi aparat nostril verdi.ben pek düzeleceğini sanmıyorum malesef :KK43:
Merhaba bende ameliyat oldum 3 ay olacak ameliyatan ilk cıktıgımdan beri bi asimetri sorunı varsı kaç kere yazdı sordum hatırlamıyorum asistanlar devamlı daha cok erkem yolun başındayız diyor amaben cok tedirginim en son gittiğimde banada nostril verdiler 10 gündür kullanıyorum ama yinede düzelirmi bilemedim sizinki düzeldimi nostril ayrıca şişi inmiş incelmiş burnumu yeniden şişirdi boca burun oldum ögle kalır diede çok tedirginim offf maddi manevi yıkıntıdayım şuan ne hevesle olmuştum amelyatımı oysa 3 aydır adam içine cıkamıyorum

Ay benim sorunum da bu. Nedir son durumlariniz? İnsallah duzelmistir. :( :( :(

Back
X