- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
Kizlar estetik olali 1 ay oldu yorum yapar misiniz burnuma lutfen. Sizce nasilllll ?? Kalin deriliyim maalesef .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalın deri olunca müdahale şansı az oluyor ve iyileşme süresi daha uzun oluyor sanırım. İnce deride 1 seneye oturur derken kalın deride 1 buçuk-2 seneden bahsediliyor. Yani daha çook uzun yolun var. Ama bu hali çok doğal güzel olmuş. Ben zaten aşırı kalkık, çok estetik burunları sevmiyorum, şişlerin indikçe daha da güzel duracaktır. Güle güle kullan yeni burnuşunuKizlar estetik olali 1 ay oldu yorum yapar misiniz burnuma lutfen. Sizce nasilllll ?? Kalin deriliyim maalesef .
Hahahhaha yeni ameliyat olanların genel sorunu. Bende aynı durumdayım ve neredeyse herkes aynı durumda. Ama napıyoruzz? Takmıyoruz ve yandan güzel oluşunun keyfini çıkarıyoruz. O sürecin bize zehir olmasını engelliyoruz. Bir arkadaşımızın doktoru bu konuyla ilgili bir fotoğraf paylaşmış 1 sene sonunda tüm sıkıntılar düzelmiş resmen. Hiiiiç takmaBen yandan hosuma gidiyo ama önden begenmiyorum![]()
Merhaba kime ameliyat oldunuz?Kizlar estetik olali 1 ay oldu yorum yapar misiniz burnuma lutfen. Sizce nasilllll ?? Kalin deriliyim maalesef .
çok doğal olmuş, zamanla şişler inince daha hoş bi hal alır.yandan gayet güzelKizlar estetik olali 1 ay oldu yorum yapar misiniz burnuma lutfen. Sizce nasilllll ?? Kalin deriliyim maalesef .
Ben burun kanatlarimi ve uzunlugunu begenmedim. Yelpaze gibi kanatlari :) revizyona takmistim ama bu aralar dusunmemeye calisiyorum ilk gunler baya stres yapmistim her yerim sivilce olmustu ve agliyordum. Sen bi seyleri goze aliyosun bicak altina yatiyosun o kadar para veriyosun ama sonuc boyle olunca uzulmemek elde degil. Ucu soyle ya evet zamanla biraz daha duser biliyorum doktor ucu kemikli kaldiramadim dedi ben halbuki kalkik istemistim. Onu cok sorun etmiyorumda keske onden biraz daha estetik dursaydi kucuk dursaydi bunu takiyomSizin de doktorunuz burun ucunu benimki gibi bırakmış, üzülerek söylemek istiyorum ki biraz daha düşer zamanla muhtemelen, ama doğal duruyor, öyle seviyorsanız sorun yok. Ben ucu için revizyon düşünüyorum
9.500 oldum doktor adı demesem daha iyi daha yeni cunku :) ama illa istiyosaniz ozelden yazayimBende çok beğendim. Yan profilden bakıldığında özellikle gayet güzel görünüyor. Önden bakınca da bir kusur yok aslında. Hafif bir şişlik var belki o da daha ameliyatınız yeni olduğu içindir. Kime ameliyat oldunuz? Harcaması ne kadar oldu?
Canim ben 3k isterdim inan. Ben yapay ya da dogal diye tutturmuyorum insana ne yakisirsa o olsun. Ben minyonum yuzum kucuk findik burun istedim bu kadarini yapti ama inan kucuk bir burnum olsun o kadar isterdim ki. Kucuk burunlu gorunce icim gidiyorZamanla daha da kibar görünecektir, hem önden hem yandan. Doğal bir burun. Benimki de böyle, doğal. Kimse anlamıyor estetik olduğunu.
Başta ben de aman çok doğal dursun, kimse anlamasın diyordum. Şimdi de fazla mı doğal oldu acaba diyorum. Sanırım doktorların da ortası yok. Ya 3 k burun yapılıyor - ki çok az insana yakıştırıyorum, çoğunlukla beğenmediğim, asla tercih etmeyeceğim, buram buram yapaylık kokan bir burun. Ya da o kadar doğal oluyor ki ben bunun için mi para verip bıçak altına yattım diyorsun. Hele ameliyattan önce normal, sorunsuz bir burnun varsa...
Benim yaklaşık 40 gün olacak ameliyat olalı. Biraz daha kibarlaşır inşallah.
Yakışacağını düşünüyorsan neden olmasın ki? Zevk meselesi, yakışanlara cidden çok güzel duruyor. Doktorunun bu kadar küçüldü vs. demesi aklıma yatmadı hiç. Ne burunlar 3k oluyor.Canim ben 3k isterdim inan. Ben yapay ya da dogal diye tutturmuyorum insana ne yakisirsa o olsun. Ben minyonum yuzum kucuk findik burun istedim bu kadarini yapti ama inan kucuk bir burnum olsun o kadar isterdim ki. Kucuk burunlu gorunce icim gidiyor
Oncesi sonrasi kizlar 1.si estetikli hali dedigim gibi pek degismedi ondenÖnceki halinin devamına fotoğrafını atar mısınız daha sağlıklı yorum yapmış oluruz
Fark var olmaz mı, önceki haline göre küçülmüş kibarlaşmış. Bence bekle, kesinlikle daha da güzelleşecek ödem inince. Bu fotoğrafta çok beğendim.Oncesi sonrasi kizlar 1.si estetikli hali dedigim gibi pek degismedi ondensizce nasilllll
Ama kanatlari daraltilmis gibi mi sence daraltildi guya simdi dikisli ama pervane gibi halaFark var olmaz mı, önceki haline göre küçülmüş kibarlaşmış. Bence bekle, kesinlikle daha da güzelleşecek ödem inince. Bu fotoğrafta çok beğendim.