Resimli Estetik

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kizlar estetik olali 1 ay oldu yorum yapar misiniz burnuma lutfen. Sizce nasilllll ?? Kalin deriliyim maalesef .

Eklentiler

• Screenshot_20190731-204715_Gallery.webp
    Screenshot_20190731-204715_Gallery.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 368
  • Screenshot_20190731-204720_Gallery.webp
    Screenshot_20190731-204720_Gallery.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 365
Kizlar estetik olali 1 ay oldu yorum yapar misiniz burnuma lutfen. Sizce nasilllll ?? Kalin deriliyim maalesef .
Kalın deri olunca müdahale şansı az oluyor ve iyileşme süresi daha uzun oluyor sanırım. İnce deride 1 seneye oturur derken kalın deride 1 buçuk-2 seneden bahsediliyor. Yani daha çook uzun yolun var. Ama bu hali çok doğal güzel olmuş. Ben zaten aşırı kalkık, çok estetik burunları sevmiyorum, şişlerin indikçe daha da güzel duracaktır. Güle güle kullan yeni burnuşunu :KK68:

Ben yandan hosuma gidiyo ama önden begenmiyorum 😂
Hahahhaha yeni ameliyat olanların genel sorunu. Bende aynı durumdayım ve neredeyse herkes aynı durumda. Ama napıyoruzz? Takmıyoruz ve yandan güzel oluşunun keyfini çıkarıyoruz. O sürecin bize zehir olmasını engelliyoruz. Bir arkadaşımızın doktoru bu konuyla ilgili bir fotoğraf paylaşmış 1 sene sonunda tüm sıkıntılar düzelmiş resmen. Hiiiiç takma :KK200:

Begenmenize sevindim insallah zaman gectikce onden de degisiklik olur da benim da icime siner 🤗

Bence güzel görünüyor.hayırlı olsun yeni burnunuz.ben de 20 gün oldu ameliyat olalı .benim de burnumun sol gözüne doğru kenarında hafif çukurluk oluştu.ama üst kısmı güzel.sabırla bekliyorum doktorum normal olduğunu söyledi ama nedense içime sinmedi...sanırım bu ameliyatın en büyük sorunu sabır... beklemek çok zor.bol sabırlar size de..

Sizin de doktorunuz burun ucunu benimki gibi bırakmış, üzülerek söylemek istiyorum ki biraz daha düşer zamanla muhtemelen, ama doğal duruyor, öyle seviyorsanız sorun yok. Ben ucu için revizyon düşünüyorum

Bende çok beğendim. Yan profilden bakıldığında özellikle gayet güzel görünüyor. Önden bakınca da bir kusur yok aslında. Hafif bir şişlik var belki o da daha ameliyatınız yeni olduğu içindir. Kime ameliyat oldunuz? Harcaması ne kadar oldu?

Sizin de doktorunuz burun ucunu benimki gibi bırakmış, üzülerek söylemek istiyorum ki biraz daha düşer zamanla muhtemelen, ama doğal duruyor, öyle seviyorsanız sorun yok. Ben ucu için revizyon düşünüyorum
Ben burun kanatlarimi ve uzunlugunu begenmedim. Yelpaze gibi kanatlari :) revizyona takmistim ama bu aralar dusunmemeye calisiyorum ilk gunler baya stres yapmistim her yerim sivilce olmustu ve agliyordum. Sen bi seyleri goze aliyosun bicak altina yatiyosun o kadar para veriyosun ama sonuc boyle olunca uzulmemek elde degil. Ucu soyle ya evet zamanla biraz daha duser biliyorum doktor ucu kemikli kaldiramadim dedi ben halbuki kalkik istemistim. Onu cok sorun etmiyorumda keske onden biraz daha estetik dursaydi kucuk dursaydi bunu takiyom

Bende çok beğendim. Yan profilden bakıldığında özellikle gayet güzel görünüyor. Önden bakınca da bir kusur yok aslında. Hafif bir şişlik var belki o da daha ameliyatınız yeni olduğu içindir. Kime ameliyat oldunuz? Harcaması ne kadar oldu?
9.500 oldum doktor adı demesem daha iyi daha yeni cunku :) ama illa istiyosaniz ozelden yazayim

Zamanla daha da kibar görünecektir, hem önden hem yandan. Doğal bir burun. Benimki de böyle, doğal. Kimse anlamıyor estetik olduğunu.

Başta ben de aman çok doğal dursun, kimse anlamasın diyordum. Şimdi de fazla mı doğal oldu acaba diyorum. Sanırım doktorların da ortası yok. Ya 3 k burun yapılıyor - ki çok az insana yakıştırıyorum, çoğunlukla beğenmediğim, asla tercih etmeyeceğim, buram buram yapaylık kokan bir burun. Ya da o kadar doğal oluyor ki ben bunun için mi para verip bıçak altına yattım diyorsun. Hele ameliyattan önce normal, sorunsuz bir burnun varsa...

Benim yaklaşık 40 gün olacak ameliyat olalı. Biraz daha kibarlaşır inşallah.

Zamanla daha da kibar görünecektir, hem önden hem yandan. Doğal bir burun. Benimki de böyle, doğal. Kimse anlamıyor estetik olduğunu.

Başta ben de aman çok doğal dursun, kimse anlamasın diyordum. Şimdi de fazla mı doğal oldu acaba diyorum. Sanırım doktorların da ortası yok. Ya 3 k burun yapılıyor - ki çok az insana yakıştırıyorum, çoğunlukla beğenmediğim, asla tercih etmeyeceğim, buram buram yapaylık kokan bir burun. Ya da o kadar doğal oluyor ki ben bunun için mi para verip bıçak altına yattım diyorsun. Hele ameliyattan önce normal, sorunsuz bir burnun varsa...

Benim yaklaşık 40 gün olacak ameliyat olalı. Biraz daha kibarlaşır inşallah.
Canim ben 3k isterdim inan. Ben yapay ya da dogal diye tutturmuyorum insana ne yakisirsa o olsun. Ben minyonum yuzum kucuk findik burun istedim bu kadarini yapti ama inan kucuk bir burnum olsun o kadar isterdim ki. Kucuk burunlu gorunce icim gidiyor

Canim ben 3k isterdim inan. Ben yapay ya da dogal diye tutturmuyorum insana ne yakisirsa o olsun. Ben minyonum yuzum kucuk findik burun istedim bu kadarini yapti ama inan kucuk bir burnum olsun o kadar isterdim ki. Kucuk burunlu gorunce icim gidiyor
Yakışacağını düşünüyorsan neden olmasın ki? Zevk meselesi, yakışanlara cidden çok güzel duruyor. Doktorunun bu kadar küçüldü vs. demesi aklıma yatmadı hiç. Ne burunlar 3k oluyor.

Önceki halinin devamına fotoğrafını atar mısınız daha sağlıklı yorum yapmış oluruz
Oncesi sonrasi kizlar 1.si estetikli hali dedigim gibi pek degismedi onden :( sizce nasilllll

Eklentiler

• IMG_20190801_201211.webp
    IMG_20190801_201211.webp
    25 KB · Görüntüleme: 121
Fark var olmaz mı, önceki haline göre küçülmüş kibarlaşmış. Bence bekle, kesinlikle daha da güzelleşecek ödem inince. Bu fotoğrafta çok beğendim.
Ama kanatlari daraltilmis gibi mi sence daraltildi guya simdi dikisli ama pervane gibi hala 🙄 o icime sinmiyo iste. Kalin deri de kuculme pek olmuyo inam cogu doktor boyle dedi bana 3k zor bana :(

Back
X