Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç filtre yok resimde direk olduğu gibi çektim evet resimlerde çok eğri gözüküyor ama aynaya baktığımda daha düzgün bi burnum varFotoğraflarda olduğundan daha kötü çıkıyor maalesef. Ama filtre var anlaşılan telefonda o yüzden pek belli olmuyor, böyle gerçekçi yorum yapılamaz
Çok Tsk ederim cvbiniz için evet hergun incelediğim için kafama takıyorum belkide ama eğer revizyon olmazsam busefer acaba olunca daha güzel olur düşüncesi yer bitirir beni doktorum kendinden çok emin konuştu 15 dklik bi işlemle kıkırdak eklicem dediGöze batan bi problem göremedim ben çok hafif eğrilik var ama çirkin bi eğrilik değil, ki o eğriliği düzeltmek için burnu yeniden kırıp şekillendirmesi lazım ve daha iyi olma ihtimali yüzde elli, kötü olma ihtimali de o kadar ne yazık ki. Canınızı sıkacak bi durum yok, gayet güzel görünüyor burnunuz, siz dışında da eminim kimse fark etmez.
Sadece kılırdak eklenecekse olun derim ben, o başka bi şey, eğrilik başka. Kıkırdak eklenirse nefes kaliteniz de artacak muhtemelenÇok Tsk ederim cvbiniz için evet hergun incelediğim için kafama takıyorum belkide ama eğer revizyon olmazsam busefer acaba olunca daha güzel olur düşüncesi yer bitirir beni doktorum kendinden çok emin konuştu 15 dklik bi işlemle kıkırdak eklicem dedi
Kanatlarda kılırdak pek sorun oluşturmuyor ancak burun sırtı gibi sert dokuda problem oluşturabiliyorTek bi şey icin tekrar ameliyat olmak çok gereksiz bence. En ufak bi şey dahi olsa risk almış oluyorsunuz kıkırdak ekleme de basit bi şey değil garantisi yok. Küçücük bi kıkırdak eklenecek diye ameliyat olup bu sefer de çıkıntı ile uğraşmak var .nefes sorununuz yoksa hiç düşünmeyin derim
Benim kanatlara kıkırdak eklendikten sonra çok rahatladım nefes açısından. Görüntü de güzelleşti tabi. Çünkü kanat çökük olunca üst taraf da şişkinmiş gibi görünüyordu. Derin nefes alınca kanatlar yapışıyordu, şu an çok iyi oldu nefesim çok şükür.Sadece bi kanada kıkırdak eklenecek görüntü kısmını gectim şuan bi taraf cokuk olduğu için değişik bi hissihat var orda sanki bi baskı bi karıncalanma sanki akşama kadar bi taraf yapisikmis gibi geliyor hep elimle düzeltme ihtiyacı duyuyorum elimle yukarı kaldırıyorum kanat kısmını
Benim nefesde sorun yok ama görüntü kötü bi kanat cokuk olduğu için küçük diğer taraf büyük görünüyor çok ufak bi asimetri sorunu olsa vazgeçeceğim ama çok fazla belli oluyor özellikle resimlerde daha çok belliBenim kanatlara kıkırdak eklendikten sonra çok rahatladım nefes açısından. Görüntü de güzelleşti tabi. Çünkü kanat çökük olunca üst taraf da şişkinmiş gibi görünüyordu. Derin nefes alınca kanatlar yapışıyordu, şu an çok iyi oldu nefesim çok şükür.
Aynı problemi ben de yaşıyorum geçmiş olsun öncelikle bu problem yüzünden burun yamuk görünüyor bi taraf yukarıda bi taraf aşağıda görünüyor ne zaman olcaksınız ameliyat?Daha önce başlık açmıştım revizyon olacağım diye sizce gereklimi resimde çok belli olmuyor ama bariz asimetri sorunu var
Çökme değilde simetri sorunu olsaydı evet kafaya takmazdim ama bi taraf çok düzgün çok güzel ama diğer taraf içe doğru cokuk kırıldı resmen yani bu şekilde kalsın istiyorumBen 2.ayımdayım neredeyse ödemlerden kaynaklı asimetri sorunum var ama doktorum 2 yan farklılıkları için her zaman tam anlamıyla simetri olmaz dedi. Tekrar revizyon olup bence riske atmayın.
Benim kanatlara kıkırdak eklendikten sonra çok rahatladım nefes açısından. Görüntü de güzelleşti tabi. Çünkü kanat çökük olunca üst taraf da şişkinmiş gibi görünüyordu. Derin nefes alınca kanatlar yapışıyordu, şu an çok iyi oldu nefesim çok şükür.
İlk ameliyatımı yapan doktora oldumMerhaba revizyon kime oldunuz ?