Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buraya yazmak yerine bakmasaydin rahatsız olduysan ben orda belirtmisim bende görüyorum bakmıyorum yazmak zorundada kalmıyorumBakmayın diyorsun da yasak@mune buraya atmak yerine kan tahlili yada test yapsaydın
Canım istedi baktım varmı ötesi. Yasak diyorum yaaassaaakburaya yazmak yerine bakmasaydin rahatsız olduysan ben orda belirtmisim bende görüyorum bakmıyorum yazmak zorundada kalmıyorum
O zaman atar gider yapmayın baktiysaniz ben uyarmisim bakıp bakmamak size kalmış gerisi beni ırgalamaz benim actigim post değil sizi rahatsız eden bence siz rahatsizsiniz teşekkür ederim cevabınız için iyi günlerCanım istedi baktım varmı ötesi. Yasak diyorum yaaassaaak
Tebrik ediyorum ne mutlu size2 sene çocuk için tedavi gördüm, o süreçte de burdaydım; Merak ettiğim şeylerde arayıp doktoruma sordum. Şükür ki Allah bana utanma duygusunu nasip etmiş buraya don kilot atmamışım.
Belliki siz çok yapmışsınız bilgilisinizKocana da böyle gösteriyor musun eline dolayıp ?
O zaman atar gider yapmayın baktiysaniz ben uyarmisim bakıp bakmamak size kalmış gerisi beni ırgalamaz benim actigim post değil sizi rahatsız eden bence siz rahatsizsiniz teşekkür ederim cevabınız için iyi günler
Ben uyarmama rağmen baktiysaniz gerisi beni ırgalamaz sizi ilgilendirir hiç boş laf yapmayın ilgilenmiyorumAçılan konuya bakalım mi diye soracak miyiz, yasağın da uyarısı mi oluyor, gösterin böyle herseyinizi, sonra bakmasaydin. Oldu sana soracaktik.
Boş yapan kim acaba.Ben uyarmama rağmen baktiysaniz gerisi beni ırgalamaz sizi ilgilendirir hiç boş laf yapmayın ilgilenmiyorum
Sen ve senin gibiler teşekkür ederim iyi günlerBoş yapan kim acaba.
Senin gibiler de böyle işte her pisliğini paylaşıyor.Sen ve senin gibiler teşekkür ederim iyi günler
Merhaba canım bencede yumurtlama dönemi olduğu için öyle ama resmi kaldır istersen insanlar bakıp bakıp seni yargılamasınSen ve senin gibiler teşekkür ederim iyi günler