- 29 Kasım 2022
- 33
- -25
- 1
- Konu Sahibi leylaaaaaa3434
sizce adet mi yerleşme kanamasımı
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımefendi bu ne ama ya! Utanmıyor musunuz bunu buraya koyarken. Bir de bakmasın demişsiniz de yok artık bu nedir?! Yerleşme kanaması böyle olmaz eğer bıçaklanmadıysanız regl olmuşsunuz gününü tahmin edicez nerdeyse
Bi soru sordum size sozle yazınca utanc verici olmuo sadece resimden mi utanc verici bu sıtede danışmaktan ne anladım o zaman resimli soran vardı o yuzden sordum yargılamak yerine cvb vermeniz yeterliydiHanımefendi bu ne ama ya! Utanmıyor musunuz bunu buraya koyarken. Bir de bakmasın demişsiniz de yok artık bu nedir?! Yerleşme kanaması böyle olmaz eğer bıçaklanmadıysanız regl olmuşsunuz gününü tahmin edicez nerdeyse
Yaptığın şey moderatör tarafından siliniyor. Utanç verici değil. İğrenç. Kendi pisliğinizi de kendinize saklayın lütfen. Yakınlarınıza utanmadan gösteremediğiniz şeyi bize gösteremezsiniz. Anonimsiniz diye herşeyinizi görmek zorunda değiliz.Bi soru sordum size sozle yazınca utanc verici olmuo sadece resimden mi utanc verici bu sıtede danışmaktan ne anladım o zaman resimli soran vardı o yuzden sordum yargılamak yerine cvb vermeniz yeterliydi
Resimli diye yazdım zaten bakmak istemeyen bakmasın diye girip bakmayacaksınız o zaman zor durumda kalmasam boyle bişey yazmazdım sizlerdende fikir almazdım bidaha tovbe boyle caresiz duruma düşerseniz o zaman anlarsınız beniYaptığın şey moderatör tarafından siliniyor. Utanç verici değil. İğrenç. Kendi pisliğinizi de kendinize saklayın lütfen. Yakınlarınıza utanmadan gösteremediğiniz şeyi bize gösteremezsiniz. Anonimsiniz diye herşeyinizi görmek zorunda değiliz.
Hanımefendi çok çaresiz durumda olsaydınız doktora gidersiniz. O görseli paylaştıktan sonra ceza aldınız hala yanlış ve hata olduğunu kabul etmeyecek kadar inatçısınız.Resimli diye yazdım zaten bakmak istemeyen bakmasın diye girip bakmayacaksınız o zaman zor durumda kalmasam boyle bişey yazmazdım sizlerdende fikir almazdım bidaha tovbe boyle caresiz duruma düşerseniz o zaman anlarsınız beni
Boşandıgınız esiniz sizi tehtit ederse farklı konular varken hayati sebeplerle doktora gidemeyince mecbur caresizlik yasıyorsunuz kimbilir hamilelik varsada bebegimde bende belki bi sure sonra hayatta kalamayacaz herneyse uzatmaya gerek yok yardımcıda olmayın ama yeter uzatmaya da gerek yokHanımefendi çok çaresiz durumda olsaydınız doktora gidersiniz. O görseli paylaştıktan sonra ceza aldınız hala yanlış ve hata olduğunu kabul etmeyecek kadar inatçısınız.
Onu anladım zaten burda bidaha bişey danışmak mı tovbe hiçbirseyi hafifletme gibi bi amacım yok fotograf silindi bitti gitti hala neye saydırıyorsunuz yardımınız yok madem yorumlarınıza hiç ihtiyacım yok yeter hataydı evet sizlere danışmak hataydıİsterseniz 3 boyutlu fotograf atın video atın, gününüz geçipte test yapmadığınız sürece kimse size net bir cevap veremez. Bunu biliyor olmanız lazım.
Ayrıca yazan arkadaşlara katılıyorum bu utanç verici değil iğrenç. Başlığa fotoğraflı diye yazmanız iğrençliği hafifletmiyor.
Hanımefendi vicdan yoklamanın anlamı yok. Farklı hayatlar farklı karakterlere sahibiz. Durum ne olursa olsun adet kanı gibi birşeyi buraya atacak değilim. Kapasite meselesi, iyi akşamlar diliyorum.Boşandıgınız esiniz sizi tehtit ederse farklı konular varken hayati sebeplerle doktora gidemeyince mecbur caresizlik yasıyorsunuz kimbilir hamilelik varsada bebegimde bende belki bi sure sonra hayatta kalamayacaz herneyse uzatmaya gerek yok yardımcıda olmayın ama yeter uzatmaya da gerek yok
Yaptığınız davranışı belki anlarsınız diye yazmıştım ama anlamak yerine direk savunmaya geçiyorsunuz. Neyse.Onu anladım zaten burda bidaha bişey danışmak mı tovbe hiçbirseyi hafifletme gibi bi amacım yok fotograf silindi bitti gitti hala neye saydırıyorsunuz yardımınız yok madem yorumlarınıza hiç ihtiyacım yok yeter hataydı evet sizlere danışmak hataydı
O yazıyı gorupte yinede bakıp saydırmakta kapasite meselesi dogru sizede iyi akşamlar vicdan yapmanıza ihtiyacım yokHanımefendi vicdan yoklamanın anlamı yok. Farklı hayatlar farklı karakterlere sahibiz. Durum ne olursa olsun adet kanı gibi birşeyi buraya atacak değilim. Kapasite meselesi, iyi akşamlar diliyorum.
eski konularınızı görebiliyoruz hiç evlenmedim yazmışsınız nasıl boşanmış olabilirsiniz? Ayrıca altınızda çıtçıtlı badi varken hamile kalamazsınız hanımefendi.Boşandıgınız esiniz sizi tehtit ederse farklı konular varken hayati sebeplerle doktora gidemeyince mecbur caresizlik yasıyorsunuz kimbilir hamilelik varsada bebegimde bende belki bi sure sonra hayatta kalamayacaz herneyse uzatmaya gerek yok yardımcıda olmayın ama yeter uzatmaya da gerek yok
Tehdit ediliyorsanız gitmeniz gereken yer karakolBoşandıgınız esiniz sizi tehtit ederse farklı konular varken hayati sebeplerle doktora gidemeyince mecbur caresizlik yasıyorsunuz kimbilir hamilelik varsada bebegimde bende belki bi sure sonra hayatta kalamayacaz herneyse uzatmaya gerek yok yardımcıda olmayın ama yeter uzatmaya da gerek yok
Onu yazan benm sayfamdan yakın arkadasım sormak istedi ve sordu utandıgı için benm hesabı kullandı inanırsınız ya da ınanmazsınız önemli değileski konularınızı görebiliyoruz hiç evlenmedim yazmışsınız nasıl boşanmış olabilirsiniz? Ayrıca altınızda çıtçıtlı badi varken hamile kalamazsınız hanımefendi.
Gittim siddette de gittim ifade alıp bıraktılar sadeceTehdit ediliyorsanız gitmeniz gereken yer karakol
E siz hiç evlenmemişsiniz ama sevgilinizle sürtünmüşsünüz.Gittim siddette de gittim ifade alıp bıraktılar sadece
Ben yazmadim onu yakin arkadadim yazdi utandi hesap acmadi benden yazdi benden farkli kisiler onu yazanE siz hiç evlenmemişsiniz ama sevgilinizle sürtünmüşsünüz.
Nasıl eski eşiniz tehdit ediyor?
Neyse sonuç olarak buraya bu tarz şeyler atmak yasak.Ben yazmadim onu yakin arkadadim yazdi utandi hesap acmadi benden yazdi benden farkli kisiler onu yazan
Tesekkur ederim sagolunNeyse sonuç olarak buraya bu tarz şeyler atmak yasak.
AdetiniZin geçmesini beklerseniz hamile olup olmadığınızı anlarsınız