Resimli midesi bulanan bakmasın sizce adet mi yerleşme kanamasımı 😔😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşandıgınız esiniz sizi tehtit ederse farklı konular varken hayati sebeplerle doktora gidemeyince mecbur caresizlik yasıyorsunuz kimbilir hamilelik varsada bebegimde bende belki bi sure sonra hayatta kalamayacaz herneyse uzatmaya gerek yok yardımcıda olmayın ama yeter uzatmaya da gerek yok

Onu yazan benm sayfamdan yakın arkadasım sormak istedi ve sordu utandıgı için benm hesabı kullandı inanırsınız ya da ınanmazsınız önemli değil

Ben yazmadim onu yakin arkadadim yazdi utandi hesap acmadi benden yazdi benden farkli kisiler onu yazan

Lütfen siteye üye olurken “Kullanım Sözleşmesini” okumadan “okudum, kabul ediyorum” u işaretlemeyin.

Kullanım Sözleşmesinin “Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.” maddesini ihlal ettiğinizden üyeliğiniz iptal edildi.

Kimse bir başkasına ait üyeliği kullanamaz, buraya isim soyadla üye olmuyorsunuz, dolayısıyla kimsenin sizi tanıma ihtimali yok, üyelik almak da 5 dakikalık iş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back