Saç Rengi ve Saç Boyama (resimli) palette yoğun renk açıcı ile saçımı açtım sapsarı oldu röfleli gibi.::(

Citolesgen

Canım Kızım❤️
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
1.289
3.473
333
kızlar palette yoğun renk açıcı ile saçımı açtım sapsarı oldu röfleli gibi.: benim sorum üstüne kac gün sonra normal boya ile boyamalıyım rengini acık küllü kumral yapıcam da. kuaförler sac açma işleminden sonra hemen boyuyorlar sinir oluyorm. ben yanar diye yıpranır diye korkuyorum cunku sacım ince telli hemen yıpranıyor

Son düzenleme:

bu konuda çok bilgili değilim ama yağ ve mineral bakımlarından sonra boyamanı tavsiye ederim. kullanacağın boyada açık renk hepten yıpranmasın saçların. Ben açıcıdan sonra koyu kahveye boyamıştım saçlarım kalın telli olduğu halde çok yıprandı.

benim eski sacım koyu kahveydi. evet evde sac bakım yağlarım var onları 1 iki hafta kullanayım o zaman

işte böyle oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tam olarak hangisi kulllandığın açıcı netten bulup yüklermisin rica etsem bende düşünüyorumda:26:

bide doğal rengine yakın bi renk bulup renk yüklermisin tam olarak ne kadar açıldığıını görmek istiyorum almayı düşündüğüm için bukadar çok şey istedim ama

canım saçların ne renkti kökleri köklerini yakmadı değilmi bir de sorum üç karışımıda ayrı bir kabın içinde yapsak olur mu illa oksidasyon kutusuna mı dökmemiz lazım ayrı bir kaba koyarsak birşey olurmu boya tutmazmı canım cevaplarsan sevinirim

yapma isteyen arkadaşlar merak edenler ben sizlere göstereyim saçlarım koyu kahve doğal rengi yani bildiğiniz siyah kök palette yoğun açıcı böyle yaptı denemek isteyenler aynen böyle olacak

Eklentiler

• 20150319_115146.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 2.890
İşte böyle bayanlar yıllardır bu şekilde oluyor renk açıcılarla kızılmsı turuncumsa altın sarısı oluyor ama en iyi sarı kesinlikle röfle sarısı gidin röfle yaptırın 3-4 ayda bence en güzel tatlı sarı o

Eklentiler

• shot3224.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 817
  • shot3225.webp
    7 KB · Görüntüleme: 791
  • shot3226.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 826
  • shot3228.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 796
Boyalı aşçıda açarmı bu acaba çıt çıtlarımda denicem .koleston 4 boyadım siyah oldu açıp renhçgini değiştirmek istiyorum

Merhaba benim sac diplerim ve dipten itibaren 4-5 parmak koyu kestane (loreal no 3) geri kalani orta kahve (badem kahvesi) (loreal 6.30) Palette ultra yogun renk acici ile saclarimi acarsam turunculuk olur mu? Sonrasinda cunku lorealin ombresini yapmak istiyorum. Orta kahveden koyu sariya olanini (no2) aldim. Hic acici ile acmasam tutar mi? Saclarimin dibindeki koyu kestane boya geri kalani da boya. Sacimda cok renk var gibi. Cevaplarinizi bekliyorum. Bu arada sacimda bakir yansimalari olsun hic istemiyorum.

yapma isteyen arkadaşlar merak edenler ben sizlere göstereyim saçlarım koyu kahve doğal rengi yani bildiğiniz siyah kök palette yoğun açıcı böyle yaptı denemek isteyenler aynen böyle olacak
saçında farklı yerlerde farklı tonlar oluşmadımı canım benim asçım belime kadar başı çok açılır ucu az başka yeri turuncu falan olur diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…